March 5Mar 5 Moj kolega se družio sa njim, pa sam tako završila na par izložbi. Pamtim jednu u Remontu...mislim da je galerija par godina posle prestala sa radom.
March 5Mar 5 da, remont je zatvoren prije par godina.omcu sam pratila uglavnom kroz fijuk sajam i matrijarsiju.
March 5Mar 5 Užas, gledao sam njegove radove i u Zagrebu na nekoj brut art grupnoj izložbi. Imao je neke vrlo zanimljive kvadratne formate, idealne za LP ili CD covere. Znam da je bio opsednut muzikom, ne znam da li pokušao na tu stranu.
Saturday at 10:224 days 3 minutes ago, Sludge Factory said:https://pescanik.net/dejvid-hokni-neophodne-slike-i-fragmenti-sveta/Meni je on najveći slikar svih vremena, tehnički. Bile te priče kad smo bili klinci, legendarni umetnik beogradski Nebojša Veselinović Đura nam pokaže napolju zelene pa kaže to ne može da se naslika to ima samo napolju. Znam na šta je mislio i ne može, niko sem Hoknija. A i netehnički svakako jedan od. Od kakvih onih šugavih engleskih pejzaža on radost napravi, za to je stvarno trebalo imati drugu vrstu mozga. + Kad gledaš moj omiljeni Pearlblossom Highway, njemu je svet imao više strana od 4, kao kod severnoameričkih plemena. I on je umeo to da naslika, kolažira, šta god. Lu-dak. Edited Saturday at 10:234 days by Hermetico