djeneralche Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Ja sam tog coveka prvi i jedini put video u utisku, pomislio sam kakav markantan lik, i fizicki i intelektualno. Mislim da odavno nisam pomislio za nekoga to. Tuga.
I*m with the pilots Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) 2 hours ago, djeneralche said: Ja sam tog coveka prvi i jedini put video u utisku, pomislio sam kakav markantan lik, i fizicki i intelektualno. Mislim da odavno nisam pomislio za nekoga to. Tuga. Evo nasla sam tu epizodu Utiska Ja njega "znam" samo po tih nekoliko predstava koje sam gledala i po nekoliko intervjua koje je dao. Zracio mi je nekom retkoscu //Pricamo o coveku na dve teme inace Edited June 18, 2020 by I*m with the pilots
Sludge Factory Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Skoro bas pomenusmo ovaj spomenik u Kragujevcu, ne znam na kom bese topiku. Mene uvek fascinira kad god prodjem pored njega.
jms_uk Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Quote Sir Terence Conran, the British designer who revolutionised retail and decor, has died at the age of 88. Best known as the founder of Habitat, he brought modern style and simplicity to UK homes in the 1960s and later helped found the Design Museum. "He was a visionary who enjoyed an extraordinary life and career that revolutionised the way we live in Britain," said a family statement. https://www.bbc.co.uk/news/uk-54131297
jms_uk Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Legendary French fashion designer Pierre Cardin has died at the age of 98. https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-55476062
nezvanova Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 нека почива у миру https://www.delo.si/kultura/oder/poslovil-se-je-reziser-in-dramatik-dusan-jovanovic/?fbclid=IwAR3-i6BC1l4gbx4kbvX0ZZRBevO9NzOfPq2Q7eNnPyEGTxE8FU2NSt1QAXU#&gid=1&pid=1
adam Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Au jebem ti, sad videh. Bas sam skenjan... Meni je tokom adolescencije Dusan Jovanovic bio bog licno. Karamazove i Oslobodjenje Skoplja sam gledao u neverici, nisam znao sta me zveknulo. Osecao sam se kao da mi je on licno izbusio magicno trece oko kroz koje je svet dobio dimenziju za koju nisam znao da postoji. Za to sam mu dozivotno zahvalan. Jos jedan od bitnih ljudi 20og veka... 2
Frank Pembleton Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Au jebem ti, sad videh. Bas sam skenjan... Meni je tokom adolescencije Dusan Jovanovic bio bog licno. Karamazove i Oslobodjenje Skoplja sam gledao u neverici, nisam znao sta me zveknulo. Osecao sam se kao da mi je on licno izbusio magicno trece oko kroz koje je svet dobio dimenziju za koju nisam znao da postoji. Za to sam mu dozivotno zahvalan. Jos jedan od bitnih ljudi 20og veka... +1000A ja i nisam ono pozorišni frik... .... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts