palfoot Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Ako bi Srbija bila Tehno Onda bi ova traka bila "Ko da mi otme iz moje duse Trensovo"
palfoot Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 nes 3u1 orgazmi...tb continued sviralo bas pre neku sub na 20/44. hipereroticni kultni hit koji smo propustili da spomenemo. opasan remiks pomalo zaboravljenog no1 uk hita. n&k stvarno imaju neke od najzlatnijih i najprogresivnijih remiksa. sasha na max vrteo back in the days. 1
palfoot Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 jos bicep vajba i future garage trance breaks hibrida
booyaka Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Electrotete sam prvi put čuo kad sam uzeo Art of France duplu CD kompilaciju početkom 90ih.Bukvalno svako ime sa te kompilacije je napravilo vrhunsku karijeru.Laurent Garnier i Shazz u kolaboraciji, sa te kompilacije: 1
Strucnjak Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Kad ne znam sta da slusam na YT ja pustim ovo Najbolji mix, ever? 4 1
autsajder Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 On 15.6.2022. at 21:29, napadaj said: Astral Projection - Into The Void Oni već 15 godina puštaju buvu da će izaći novi album, te završen 90%, te gotov, samo da se izmiksuje, da srede sitnice, samo što nije.. i ništa se ne dešava. Vjerovatno se ne isplati ulaganje, bukingovani su redovno i bez novih izdanja. Ovdje su malo umekšali zvuk, otišli u dreamy, vocal sample predugačak, ali je oki, prava mantraška. Čuje se da na tehničkom nivou rješavaju stvari rutinski. 1
palfoot Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Telepopmusik su bas bili one hit wonder slucaj Elem, lepo podsecanje na prelepu temu
borris_ Posted July 20, 2022 Posted July 20, 2022 (edited) Trazim pjesmu, hause muzika iz odprilike 96. 97. U glavi mi je ostalo ime Deep hole (Ali sigurno nije). E sada kako opisati. Na pocetku ide ritam (hause) u sredini ide zenski glas kao u onoj pjesmi thé prodigy (valjda su oni) - zvuci orijentalno (ne pjeva nego zavija). Ako poslije ovakvig opisa uspijete da je nadjete, carevi ste. Edited July 20, 2022 by borris_
booyaka Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Odlična vožnja, pogotovo u poslednjih sat vremena 1
Recommended Posts