Weenie Pooh Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Između pretposlednje i poslednje epizode, misliš? Dok ga nisam proglasio za sranje? <_<
ToniAdams Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 ok, stoji. al fakat si jedno vreme verovao hajpu.
Weenie Pooh Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Mea culpa, navuklo me na vudu magiju. Ovi nemaju ni to. Jedino što imaju je spektakularno imbecilna kohabitacija na relaciji Großdeutsches Reich - CCCP, koja me blago do umereno mami da nastavim da gledam iz mazohizma.
Arkadija Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Od sve te alternativne istorije nismo dobili bogznašta. Sem saveza Rajha i SSSR-a, i nekih naznaka da su Ameri neutralni, nemamo pojma kako se okupacija Britanije odrazila na svet. Šta se dešava u Africi, da li ju je Romel samleo, da li su Japanci stigli do Indije i da li su okupirali Australiju, da li su od praha slovenskih naroda, pođubrili oranice i tako to.
Hamlet Strašni Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Pa mislim da to nije ni bitno, ovo je britocentricna prica...
Arkadija Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Pa i kao britocentrična priča je prilično bezvezna. Sve je površno i nedorečeno. A na kraju ispade da je najvažnije da kralja izbave iz tamnice i da nema lisice na rukama.
Hamlet Strašni Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ne kažem da nije bzvz, samo kažem iz kog razloga im nije potrena dubina odnosa nego samo grubo skicirana pozadina
Jeremija Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Samo da javim da su na Pickboxu (SBB, preko resivera, na D3GO još nisam probao) sad sve četiri epizode u HD-u, i dosta fino izgledaju, ko bi rekao da će se i oni setiti...
Arkadija Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Davno nisam odgledala nešto ovako loše kao što je SS-GB. Big šit.
Recommended Posts