djeneralche Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Cela planeta u celoj njenoj istoriji je uzivala u lenjosti i onda su se pojavili milenijalci. Nema rasprave dalje.
eumeswil Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 (edited) Očigedno nisi ni pročitao ni shvatio o čemu se radi. Video si samo tekst u urlu i došo da se napraviš pametan. Edited August 13, 2019 by miki.bg
Ras Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 U nekoj replici prethodnih dana je @slepa živana spomenula narikače, ali ne nalazim gde tačno. Evo ovde zanimljivog štiva: Quote Sve što ođe kazem, živa je istina i priča o životu u jednom teškom i za mnoge mukotrpnom vremenu. Rođena sam 1944. godine u selu Raško u Morači. Otac se iz rodnog Lipova preselio tamo da živi na mirazu jer moja majka nije imala rođene braće, pa je on imao obavezu da sahrani njenu majku. Baba je umrla u vrijeme rata, 1943. ili ‘44. godine, ne pamtim. Ja sam, dakle, rodena te ’44. godine u aprilu mjesecu, na treći dan Vaskrsa. U dokumentaciji piše da je to ustvari bilo 1946, ali to je greška. Moja krštenica nestala je u požaru u zgradi Opštine poslije koga je, k’o što to obično biva, pis’o kako je ko stig’o – mene niko ni pit’o nije. Milica Milošević: od Sinjavine do pomena za Marsela Dišana (fenomeni.me)
Ras Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Milan Živanović na XXZ portalu sasvim lično o Almodovaru, sa osvrtom na Dolor Y Gloria: Sve o mojoj bajci
Ras Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Na brzinu sam pogledao domaće veb portale i nisam naišao ni na jednu vest o tome da Grčka obeležava 200 godina od svoje nezavisnosti (početak ustanka protiv Otomanske imperije). Dobar osvrt Vijesti: Dvjesta godina grčke nezavisnosti (vijesti.me)
Lezilebovich Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 https://velikeprice.com/ - ovo lici na neki regionalni substack ili ja nesto pogresno gledam ? Ko ga je pokrenuo ? 1
Frank Pembleton Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 https://velikeprice.com/ - ovo lici na neki regionalni substack ili ja nesto pogresno gledam ? Ko ga je pokrenuo ? Ako sam dobro skapirao, pokrenuo ga je onaj Lalić iz Nedeljnika.Možda grešim........shiit has hit the fan. 1
Recommended Posts