Paul Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 e i da, mene stra stabilnih narcisa na takvim pozicijama
ObiW Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 13 hours ago, Budja said: Branko Milanovic @BrankoMilan The Trumputinia hysteria reminds me of two similar hysterias I witnessed, neither of which ended well. Nationalist hysteria in Yugoslavia and esp. in Serbia 1987-88 => Yugoslav wars Hysteria in the US after September 11 attacks => Iraq war. You draw your own conclusion. Ovo je tvoj account, jel da? Nemoguce da postoje 2 Srbina koja umeju da povuku ovakve paralele.
Paul Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 al kako ga je juncker iskulirao...idemo dalje, sta no bijese? a da, brexit
Paul Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 e i da razjasnimo, eu moze samo da olaksa pristup trzistu, nemre nikog natjerat da kupuje nepovoljno
Paul Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 al evo ga opet... "I will not allow our great country to be sold out by anti-Trump haters..." LOL
Lord Protector Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 (edited) 1 hour ago, Paul said: a sta je to shakespeare htjeo rec Pa Željka Cvijanović, premijer RS kod Bannona na kanabetu u Vašingtonu, Dodik ionako ne može u SAD, zabranjen mu je ulaz Neka neko javi Vučiću radikalu kako se lobira u Vašingtonu... Edited July 30, 2018 by slow
Paul Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 ajde, ako se ne varam to je bilo nakon ga je trump otpustio
Lord Protector Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 (edited) Ne, bila je prošle nedelje u Vašingtonu. Jeste otpušten ali ima još uvek ogroman uticaj. http://www.alo.rs/vesti/region/zeljka-cvijanovic-u-drustvu-trampovih-saradnika/177078/vest Apropo gornje slike, koliko je debilna ova ekipa oko Vučića i Dačića, niko da se seti da kontaktira Bannona (Dodik se setio) i njegovo okruženje koje još uvek ima ogroman uticaj na Trampa, koji pravi evropsko udruženje desnih populista, anti-EU, antiimigracionih, antiislamističkih, hrišćansko-tradicionalno-nacionalnih. Za Trampovo okruženje Orban je primer pravog evropskog političara i slave ga na Breitbart-u i ostalim medijima pod njihovom kontrolom. U fazonu su zaštite hrišćanske Evrope od najezde islamista, Soroševe politike, zaštite porodičnih vrednosti. Ne mogu da shvatim da neko ne zaigra na tu kartu po pitanju Kosova i Bosne i bajpasuje kadrove/politiku State Departmenta nasleđenih još iz vremena Klintonovih. Trampovi ljudi očima ne mogu da gledaju Klintonove, a poznato je da su Klintonovi ljudi glavne arhitekte politike, ratova i sadašnje strukture na Balkanu još od vremena devedesetih. Edited July 30, 2018 by slow
Paul Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 pa ne znam, nacin na koji ga je kolega me first sutnuo men vise govori da je bannon u ovoj igri luzer
Lord Protector Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 (edited) Daleko od toga, ponavljam, ima još uvek ogroman uticaj. Edited July 30, 2018 by slow
Paul Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 vidjet ce mo...mene muci nesto drugo...napad na slobodne medije
Recommended Posts