superslawen Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 ovo je divno inače sam doživotno banovan odavde ali je lepo što ste me se setili kad treba da se daju pare
mlatko Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Srbija nije u SEPA sistemu. Mislim da morate u banku da bi izvršili doznaku.ili napraviti internacionalnu doznaku, po mogucstvu isti
PlusJedan® Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Ovo sme da se deli? Ima ovo i na fejsbuku, tako da sme, ako je to bilo pitanje?
PlusJedan® Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 koji nam je rok za novce plus jedane? Nema roka, verovatno će se novac trošiti iz dva dela - sad i uoči novog ledenog talasa.
PlusJedan® Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 ili napraviti internacionalnu doznaku, po mogucstvu isti Plus Jedan ne razume ovaj post, pa ako bi moglo malo objašnjence, da vidimo šta može da se uradi.
mlatko Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Plus Jedan ne razume ovaj post, pa ako bi moglo malo objašnjence, da vidimo šta može da se uradi.Obracao sam se gastosima, ako imaju online banking treba da bude i international money transfer mogucnost, ne? SEPA je za EU i jos neke zemlje a Inteza u Srbiji nema takve veze sa italijanskom Intezom i nije u SEPA sistemu. I da, zaboravih. meni proslo, sutra ce valjda banka da odobri i salje. isti Edited January 15, 2017 by mlatko
Joshua Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 može sigurno lova iz inostranstva da se šalje - slala sam za onu klinku što se posle nije izvukla, ali su odvalili procenat koji je bio malne koliko i iznos. nisam stipsa ali bih radije dala više love za suljpa nego bankarima ponadala sam se da se od tada ćirilična inteza približila malo latiničnoj i ušla u SEPA sistem, al očigledno jok. nije frka, klepam obični međunarodni transfer :)
čekmeže Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 SEPA je na nivou država, nema veze sa bankama.
Joshua Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 ponadala sam se da su bar neku konvencijicu iskovali u međuvremenu... nema veze, poslato pa sad čekam da vidim, al pre pon/ut sigurno niko neće mrdnuti...
Lezilebovich Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Koja je sifra banke, moram i to da popunim (domace placanje nazalost) ?
PlusJedan® Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 intesa, 160 bi trebalo da je šifra. prve tri cifre računa su uvek šifra banke
Lezilebovich Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 hvala ajd što sam ja glup, al' što je i aplikacija glupa pa me tera da to unesem dodatno, kao da sama ne zna
Recommended Posts