duda Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Fedal finale! Povratak tenisa u tenis! -1 ne kapiram otkuda ovakav stav da je samo fedal tenis - tenis nadam se da će omladinatm uskoro doći sebi
Time Crisis Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 -2 Najprecenjeniji rivalitet u istoriji tenisa
Mil@n Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Šta god, u pitanju su verovatno dvojica od pet najboljih/najuspešnijih ikada. Nije baš da te obračune možemo da gledamo svaki dan.
Timmy Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Bravo za Rafu i Dimitrova, odlicno polufinale Rafa bolji taman za ovoliko i potpuno zasluzeno ide u Veliko finale.
Zli Gli Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ma jesu oni medju najboljima, mada je to tesko porediti jer se igra totalno menjala po erama ali nije bitno, svakako su klasa, nego su trenutno losiji dosta od Mareja i Djokovica a ovo ih je prosralo svetski, kao onda Cilica i Nisikorija. Govna ce da padaju s neba tokom finala, ne znam da li ce odvratnije biti zensko ili musko finale.
Time Crisis Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Šta god, u pitanju su verovatno dvojica od pet najboljih/najuspešnijih ikada. Nije baš da te obračune možemo da gledamo svaki dan. Uslovno rečeno obračun, na GS-ovima Federer ima ukupno dve pobede na travi, poslednji put pre deset godina i to je to. Ono jeste da je loptica okrugla itd, ali stvarno će biti ogromno iznenađenje ako nešto uradi u nedelju. :)
April Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Rafa se opet kvalitetno drogira. Ako deda uzme set da peva. Krivo mi za Grišu.
Timmy Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 -2 Najprecenjeniji rivalitet u istoriji tenisa Da, da.. :D
Timmy Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Ma jesu oni medju najboljima, mada je to tesko porediti jer se igra totalno menjala po erama ali nije bitno, svakako su klasa, nego su trenutno losiji dosta od Mareja i Djokovica a ovo ih je prosralo svetski, kao onda Cilica i Nisikorija. Govna ce da padaju s neba tokom finala, ne znam da li ce odvratnije biti zensko ili musko finale. Sta ih je konkretno prosralo, sto su se Novak i Endi samoubili?
Time Crisis Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Da, da.. :D Ako je 9-2 rivalitet, onda jbg. :)
Dziber Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) Rafa se opet kvalitetno drogira. Ako uzme set da peva. +1 Razbice Fedja celavo trckaralo Edited January 27, 2017 by Dziber
Toni Sumaher Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ako nesto trgne Djokovica iz medvedjeg sna, onda je to (f'uckin') Fedal finale. Ako ne, onda neka se pridruzi zeni u zdravozivotnom misionarenju....
iDemo Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ako Nadal prođe, navijaću za njega kao da je naš. :) K'o za Hrvatsku na SP 1998me. ProtivU Njemaca... #Rafa15 Isto i ovde. A vec je video kako servira poen za set... Ali lepo igra Tuta, mozda ce Srbija imati za koga da navija i u buducnosti Svi smo mi (ponekad) Bugari, ne?
Recommended Posts