January 14, 20178 yr Author Hoce :) Meni je to u najavi fenomenalan mec. I mislim da su oni treci i cetvrti favoriti za titulu.
January 16, 20178 yr Author Halep prvo veliko ime koje ispada. Viktor kod 2:0 stao, kao i Jelena posle 6:1.
January 16, 20178 yr Viktor u ozbiljnom kanalu, bas lose igra. Odlucice peti set. Jel ovo neka fora ili zasto se skandira "Damire majstore ne damo te nikome"?
January 16, 20178 yr Author On valjda i dalje zivi u Bg, mozda nesto u tom smeru. Ipak, ne verujem da smo mu mi ponudili drzavljanstvo.. ma gluposti :)
January 16, 20178 yr Nisam znao da zivi u Beogradu. Viktoru svaka cast na mirnoci uz nikakvu igru ali Damir nervozan brblja i svadja se sa sobom a sad i sudijom.
January 16, 20178 yr On valjda i dalje zivi u Bg, mozda nesto u tom smeru. Ipak, ne verujem da smo mu mi ponudili drzavljanstvo.. ma gluposti :) Mozda je Federer hteo da ga usvoji?
January 16, 20178 yr Author @hepek. Novak mu nasao trenera i savetovao da dodje, pisao sam o tome tada... Dobi Jelena nekako. Viktor uspeo da dodje do petog seta. Edited January 16, 20178 yr by Timmy