February 14, 20187 yr 27 minutes ago, I*m with the pilots said: Zna li neko kako se zovu autor i knjiga u originalu? Nesto ne guglam dobro. https://www.amazon.co.uk/Air-Geoff-Ryman/dp/0312261217
March 12, 20187 yr tiho, kako je i živeo, nastojeći da bude što neprimetniji, otišao je pre nekoliko dana književnik Jovan Radulović, čovek koji je napisao i uradio neke značajne stvari. pokoj mu duši.
May 5, 20186 yr On 12.3.2018. at 11:49, koksy said: tiho, kako je i živeo, nastojeći da bude što neprimetniji, otišao je pre nekoliko dana književnik Jovan Radulović, čovek koji je napisao i uradio neke značajne stvari. pokoj mu duši. +1 Један од најомаловажанијих писаца српског језика спрам талента.
July 29, 20186 yr RIP rusko - srpsko, crnogorsko, hercegovačkom (?) velikom piscu vladimiru vojnoviču (umro još 27og, al bila na putu, pa slabo pratila vesti) Edited July 29, 20186 yr by nezvanova
July 29, 20186 yr 37 minutes ago, Hamlet Strašni said: Jedan od omiljenih pisaca mog oca. Još kao klinac sam čitao Čonkina... i mog. isti slučaj. videla sam kad je objavljeno, ali sam smetnula s uma da imamo ovaj topik.