3opge Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) najvazniji i jedini dokument koji treba procitati o svim verzijama Blade Runnera. A Series of Splices Susan P. Etheridge Memories of Blade Runner: Ethics of Film Restoration in the Digital Age **************************************** **************************************** **************************************** The original theatrical release of Blade Runner is not the version that Scott intended, and it is understandable for people to take issue with alterations of films that they have a sentimental connection to. Many feel that the original release of a film is a historical artifact, and that much like memory, it should never be corrupted. However, any restoration of a film must be seen as a new version of that film. As Giovanna Fosatti states, “In the restoration of a film, theory and practice should meet eventually and result in a new artifact, ready, once again, to be (re)interpreted.” Edited December 21, 2016 by 3opge
Sara Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Kakva je Ford frajerčina,uprav gledam, ko prvi put, bio i tonijev avatar
duda Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Kako vam ovo zvuci? Gosling otkriva tajnu iz proslosti da je Dekard replikant koji stari kao covek i ima ljudski zivotni vek i pita se ko su sve replikanti, da li jei on sam replikant i kako vlast koristi replikante zvuči kao idealan recept za pravljenje sranja jbt, snimiti nastavak filma kao što je ovaj, a da to ne bude neki šit, stvarno zvuči kao nemoguća misija šta tu zaboga više ima da se kaže ?
Bujodrag Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 jbt, snimiti nastavak filma kao što je ovaj, a da to ne bude neki šit, stvarno zvuči kao nemoguća misija šta tu zaboga više ima da se kaže ? + 1000 Ali, ko zna, možda su tako govorili i posle prvog Aliena ili prvog Termitatora?
bradilko Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 I ima jedna stvar koju moraju da shvate svi koji nešto stvaraju. Kad svoje delo pustite u promet, kad ga objavite, kad ga izložite publici, ono više nije vaše. Uopšte ne smatram da je pisac jedini pozvan da objašnjava svoju knjigu, da će kmpozitor najbolje protumačiti svoju kompoziciju. Neki profesionalni kritičar ili elokventni konzument dela ili,možda, neki polu pismeni pastir mogu, možda, to da urade bolje. Autori, najčešće, ne znaju apsolutno i skroz potpuno šta je to što stvaraju. Neke stvari se dešavaju bez njihove direktne kontrole.+ milijun
Sara Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 ima vise naznaka da je Dekart replikant, medjutim, zasto bi iko napravio tako jadnog replikanta i pustio ga na superiornog Rudzera? znaci, ipak je covek, ne moze se drugcije objasniti taj nivo jadnosti sve sam zaboravila osim da sam nekad navijala za forda. Zasto kad je on na strani sila mraka i terora?
3opge Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) ima vise naznaka da je Dekart replikant, medjutim, zasto bi iko napravio tako jadnog replikanta i pustio ga na superiornog Rudzera? znaci, ipak je covek, ne moze se drugcije objasniti taj nivo jadnosti sve sam zaboravila osim da sam nekad navijala za forda. Zasto kad je on na strani sila mraka i terora? zasto bi neko pustio coveka na superiornog replikanta koji je uz to jos i borbeni model? Edited December 21, 2016 by 3opge
ToniAdams Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 lolz, najace je skotovljevo pozivanje na junikorna. za one sa jevtinijim ulaznicama, pogledati avatar realno najaceg smekera na forumu i sire
duda Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 zasto bi neko pustio coveka na superiornog replikanta koji je uz to jos i borbeni model? pa koga drugog da puste ? osim toga, to je standardni obrazac iz bajki, puštat fizički inferiornog (ali sa srcem) na troglavu aždaju
3opge Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 lolz, najace je skotovljevo pozivanje na junikorna. za one sa jevtinijim ulaznicama, pogledati avatar realno najaceg smekera na forumu i sire dobro je sto mu ti i dalje objasnjavas sta je u stvari hteo da snimi.
ToniAdams Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 jesi ti uopste gledao film o kom pricamo?
3opge Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 jesi ti uopste gledao film o kom pricamo? da, prvi put na FESTu.
Sara Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) eto, duda objasnila primetila avatar, cini mi se i onaj predhodni je bio iz istog albuma edit, covek uvek moze da iznenadi, a ovo ti je bi bilo kao da postavis na start trke ficu i bmw Edited December 21, 2016 by Sara
3opge Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 eto, duda objasnila primetila avatar, cini mi se i onaj predhodni je bio iz istog albuma da, covek ide da ubija replikante a onda, na kraju bajke, pobegne sa replikantkinjom. mozda je Gosling u 2049 njihov sin.
Recommended Posts