August 11, 20186 yr Za mene je suštinska priča filma - priča o Pinokiu koji postaje dečak (čineći dobro delo)
August 11, 20186 yr Zapravo je sasvim razumljivo zasto neko moze i tako da dozivi prvi deo. Ali taj film daje nesto drugo, nesto sto nastavak uopste nema, a sto mu je takodje potrebno jer pati od istih slabosti u jos vecoj meri.
August 12, 20186 yr Jeste zaista tesko ostvariti se u ulozi robota... Edited August 12, 20186 yr by Meazza
May 26, 20195 yr Uz ogroman napor naterao sam sebe da ga odgledam konacno... posle dve godine... Prvi utisak - ne dao Bog da snime treci deo, a procitah da ga spremaju
May 26, 20195 yr On 13.1.2019. at 19:01, bradilko said: sve mi se vise svidza film kako prolazi vreme +1 Mene sjajno vozi atmosferičnost filma
May 26, 20195 yr Spremajmo se, dakle za novi obracun. Knjige protiv filmova/GOT protiv romana Ovoga puta nema Sanse, pa sam neutralan - idem sa Weenijem, jer ne bih doktorirao da nije bilo P. Dicka
November 29, 20204 yr A koja je fora da kad se prvi put sretnu,Harison izgovara liniju iz Ostrva sa blagom?Da li imate sira?
November 29, 20204 yr 1 hour ago, askeladden said: A koja je fora da kad se prvi put sretnu,Harison izgovara liniju iz Ostrva sa blagom?Da li imate sira? https://scifi.stackexchange.com/questions/203922/why-does-deckard-first-ask-joe-if-he-has-a-piece-of-cheese
November 30, 20204 yr Joj, makar da su neke kanadske hebačine, pa još i da pratim reference na čedne avanture vazda detetu kao i puritanizmu sklonog Stivensona. Ali, zar kanađani nemaju hebene žene koje će ih podsetiti da spale preduge filmove i snime nešto kraće kao u slučaju Doktora Džekila i Gosn Hajda... Edited November 30, 20204 yr by Ajant23