August 21, 20204 yr fala renne mi iz pravog mančestera grada rabimo samo maternji da se razumemo, ali da prosledim gde treba Edited August 21, 20204 yr by Pokojni Ruxin
August 21, 20204 yr https://www.netflix.com/browse/subtitlesMože i ovako Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
August 21, 20204 yr fala renne mi iz pravog mančestera grada rabimo samo maternji da se razumemo, ali da prosledim gde treba [emoji99]I miAli neka ima kome treba
August 21, 20204 yr Znači samo hrvatski? Ništa od srpske lokalizacije... Nešto davno krenuli i to je to.Ništa protiv hrv, ali ne leže mi njihovi novokomponovani izrazi tako da ipak ostajem na eng.
August 24, 20204 yr ... ko voli skandinavske krimi serije. Ovo je nesto kao doktor Haus i forma je da imamo po jedan slucaj u svake dve epizode, s tim da slucajevi mogu da budu povezani. Fotografija, kasting, rezija, prica - uopste nije lose za opusteno trosenje vremena.
August 26, 20204 yr ukinulo altered carbon jel išta potrošilo brže dobru volju? nije da je ona prva sezona bila nešto posebno kvalitetna, ali koliko se sećam gledalo se vrlo masovno Edited August 26, 20204 yr by Pokojni Ruxin
August 26, 20204 yr Da, apsolutno ništa posebno, drugu nisam ni pogledao, sad možda i hoću pošto znam da ima samo jedna.
August 27, 20204 yr Totalni sajber shit, ugasio i prekrstio se na drugoj ep. Ni prva sezona nije nesto ali je bar gledljiva, ovo je bukvalno negledljivo
August 27, 20204 yr The Mire uopste nije losho, Poljska, pocetak sedamdesetih, rekviziter i kostmograf pokidali, prica OK, cak pomalo podseca na duhove iz SFRJ + glavni dasa vozi Zastavu koja nece da upali Pet epizoda, pogledao za popodne.
August 27, 20204 yr 1 hour ago, kipo said: Totalni sajber shit, ugasio i prekrstio se na drugoj ep. Ni prva sezona nije nesto ali je bar gledljiva, ovo je bukvalno negledljivo Usvojeno!