Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted (edited)

fala renne

mi iz pravog mančestera grada rabimo samo maternji da se razumemo, ali da prosledim gde treba :sleep:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
fala renne

mi iz pravog mančestera grada rabimo samo maternji da se razumemo, ali da prosledim gde treba [emoji99]
I mi
Ali neka ima kome treba
Posted

Znači samo hrvatski? Ništa od srpske lokalizacije... Nešto davno krenuli i to je to.

Ništa protiv hrv, ali ne leže mi njihovi novokomponovani izrazi tako da ipak ostajem na eng.

Posted

teenage bounty hunters super :happy:

Posted

MV5BNDNiZTcxYzMtOWRhOC00MmJiLTkyZTAtOTRl

... ko voli skandinavske krimi serije. Ovo je nesto kao doktor Haus i forma je da imamo po jedan slucaj u svake dve epizode, s tim da slucajevi mogu da budu povezani.

Fotografija, kasting, rezija, prica - uopste nije lose za opusteno trosenje vremena.

Posted (edited)

ukinulo altered carbon

jel išta potrošilo brže dobru volju? nije da je ona prva sezona bila nešto posebno kvalitetna, ali koliko se sećam gledalo se vrlo masovno

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Da, apsolutno ništa posebno, drugu nisam ni pogledao, sad možda i hoću pošto znam da ima samo jedna. :D

Posted

Totalni sajber shit, ugasio i prekrstio se na drugoj ep. Ni prva sezona nije nesto ali je bar gledljiva, ovo je bukvalno negledljivo

Posted
On 22.8.2020. at 13:31, Pokojni Ruxin said:

teenage bounty hunters super :happy:

+:wub:

Posted

The Mire

uopste nije losho, Poljska, pocetak sedamdesetih, rekviziter i kostmograf pokidali, prica OK, cak pomalo podseca na duhove iz SFRJ + glavni dasa vozi Zastavu koja nece da upali :heart:

Pet epizoda, pogledao za popodne.

MV5BOGZhYzkzN2MtYWFkZC00OGIwLWJjMzMtN2Iy

Posted
1 hour ago, kipo said:

Totalni sajber shit, ugasio i prekrstio se na drugoj ep. Ni prva sezona nije nesto ali je bar gledljiva, ovo je bukvalno negledljivo

Usvojeno!