Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

1 minute ago, Moća said:

Moracu sve ispocetka

Definitivno :lolol:

Krenuo da gledam Stranger Things. Odbijao me je do sad sav hajp oko serije. Posle 1.5 sezone, utisak je da serija jase gotovo iskljucivo na nostalgiji za 80-tim. Neverovatno kakav mishmash asocijacija i referenci. I ne samo to - i sama serija je snimljena tako da je komotno mogla da bude iz tog vremena.

Nemojte se zajebati da gledati novi Will Ferrel film na Netfliksu: Eurovision Song Contest: the saga of fire nešto. 

Kako bi ga uporedio sa drugim filmovima Will Ferrela?

Verovatno najgori koji sam gledao.

• Author

Uopste nije toliko los :). Ima smesnih momenata, ima dosta preeeeterivanja i malo je predug, ali nije potpuni gubitak vremena. A ima i evrovizijskih zvezda

2 hours ago, Lezilebovich said:

Uopste nije toliko los :). Ima smesnih momenata, ima dosta preeeeterivanja i malo je predug, ali nije potpuni gubitak vremena. A ima i evrovizijskih zvezda

+1 nije toliko loš, jeste malo predug i malo smaraju glavni likovi, ali vredi pogledati zbog sporednog lika - Dan Stevens je odličan u u ulozi ruske evrovizijske zvezde, samo zbog njegovog karaktera vredi pogledati :D. Njegovo izvođenje Lion on Love je zamena za neodržavanje Evrovizije u 2020 :laugh:.

Spoiler

Edited by mei

Film je praktično neoficijelni, drugi deo Blades of Glory. Sprdanje sa pevanjem umesto klizanja ali vrlo sličan vajb.

Pa jeste slican vajb, i to rekoh "prijateljici", nadao sam se da ce biti dobar. Ali, jebi ga. Volim Ferrela, obozavam Rachel McAdams :wub: ali su mi akcenti sranje i film predugacak, a nema puno gagova. Osim pesama sa evrovizije, to je bilo odlicno. Pierce Brosnan...kad omatorim hocu da izgledam kao on.

E da "there are no gays in Russia. Not a single one." :lolol:

Edit: i "Viktor" iz Sex Ed.

Edited by dragance

2 minutes ago, dragance said:

E da "there are no gays in Russia. Not a single one." :lolol:

+1  😂
i momenat sa  

Spoiler

He him zamenicama 

Da, da Pierce je odlično ostario 👌

Ne pratim icj Evroviziju, ali kazu da ima dosta stvarnih ucesnika u filmu, kapiram da je zbog toga fanovima jos veci dozvljaj.

Pa slušao sam Rachel McAdams, snimali su deo u Tel Avivu za vreme stvarne Evrovizije jer kaže da ne bi nikada mogli da naprave green screen da odiše pravom energijom. Tako da su ih smarali sa nekoliko pesama “uživo” :lolol:

Edited by dragance

Odgledao i ja, ok mi je, definitivno ne medju najboljim delima Will Ferrella. Cudno mi je jer je film prakticno radjen za njegovo uobicajeno glupiranje, a ovde mi se cini kao da je on miscast i visak. Ili da je ona miscast i visak, ne idu mi zajedno, kao odrasli su jedno pored drugog a on deluje kao da joj je cjale. Nema kemije.

Evrovizija definitivno nije moj fah, ali onaj medley na sred filma je dojajan.

dobar je lion of love :D

zeni se veoma svideo, ja ga odgledao sa njom do kraja da vidim da li ce da se uzmu.