Cane Vukic Prebranac Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 I am not okay with this - одлична форма, свега седам епизода, питка мјешавина Sex Education & Stranger Things, мени се допало. Имате и онај фиктивни документарац о Титовом свемирском програму у трендинг
John Coltrane Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Na iptv sa alija ima brdo filmova i serija izmedju ostalog i NETFLIX folder. Pocinjem sa Dzordanom, razume se. Iako sam bio hardcore Seattle fan i lozio se na Kempa, ne mogu a da se ne najezim na uvodne scene uz remix Let's dance i "predstavljanje" glavnih aktera...
mustang Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Hi guys, u nedostatku serija, krenula da kopam po netflixu i nasla seriju koja se zove 4400 stara serija, radi se o 4400 ljudi sto su nestali pa se pojavili svi jednog dana i onda krece prica zbog cega, sta su sada oni itd. prilicno zanimljiva, pa da preporucim. 1
אַף אֶחָד Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Izasla nova Marcela. Sabio prv tri, sta ja znam... Meni prilicno sranje i razocaranje za sada. Neubedljiva radnja, neubedljivi likovi,
Frank Pembleton Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Izasla nova Marcela. Sabio prv tri, sta ja znam... Meni prilicno sranje i razocaranje za sada. Neubedljiva radnja, neubedljivi likovi,Meni je ona u startu bila ispod proseka za britanske krimi serije... Shiit has hit the fan
אַף אֶחָד Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 46 minutes ago, Frank Pembleton said: Meni je ona u startu bila ispod proseka za britanske krimi serije ... Shiit has hit the fan Jest bila drugacija. Ja sam pocinjao 2, 3 puta da je gledam dok je u nekoj apstinentskoj krizi uzrokovanoj nedostatkom britanskih leseva i psihopata nisam zbindzovao za dva dana. Prve dve sezone je njen karakter nosio. Ova nova je na momente uvredljivo glupa.
John Coltrane Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Za 2 dana sam pogledao svih 10 epizoda The Last Dance, sto mi se nije desilo poodavno. Najjace mi je bilo za vreme isecaka tekmi kad stavim pauzu na neciju facu pa se prisecam koji je to igrac Koja mrznja izmedju igraca i Dzeri Krauza, da ne pominjem koliko su se tukli sa Pistonsima, kasnije sa NY. Sjajno snimljeno.
mirjam Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Odgledala drugu sezonu Kingdoma, vrlo dobra. Druga sezona bolja od prve, ima sve. Zombiji, borba za presto, izdaja, obrti, fajt, glavni glumac tuzan i dostojanstven, dve glavne zemske dobro uradjene ... par scena ''pozajmili'' iz Igre Prestola ali nema veze, lepo uklopljeno. Trebalo mi je deset epizoda da pohvatam ko je ko od podredenih . Jedino mi nije jasno ko je zenski lik na kraju sto se pojavljuje (ostavili sansu za nastavak)?
Fakundo Sava Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 30 minutes ago, mirjam said: Jedino mi nije jasno ko je zenski lik na kraju Neka poznata korejska glumica,to bi trebalo da je nagoveštaj za sledeću sezonu.Nije sigurno da li je pozitivan ili negativan lik Posle ove seriju drugačije gledam ljubičice
jms_uk Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 4 minutes ago, steins said: Šta je ovo? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_(TV_series)
goofs Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Imamo temu za Dark - Ja naivno krenuo u obnavljanje gradiva, i sad sam jos uvek na drugoj sezoni, a treca izlazi, znaci vec sam u zaostatku.
jms_uk Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Ja sam kupio sve tri sezone, a nisam pogledao ni jednu epizodu jos...
Moća Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Ja sam gledao prvu pre tri godine kada je izasla. Moracu sve ispocetka.
Recommended Posts