18 hours ago18 hr Just now, ordi said:Uuuuu prelepa je. Podsetila me na prvu Felon iz Dinastije, ako pamtiš.Na zalost, pamtim.
17 hours ago17 hr On 29. 6. 2025. at 11:17, goofs said:Meh, koplje ispod prve. Prva je baš bila šokantna i originalna, druga već deluje repetitivno.znači, za preskočiti
16 hours ago16 hr 1 hour ago, Svemir Zeka said:Glass Dome, švedska serijaA Decent Man, poljska serijaDear child, nemačkaSetiću se još. Samo netflix bindžujemPotpisujem sve, samo mislim da je A Decent Man Maxov.Dear Child je fenomenalan, ne propustiti nikako.
16 hours ago16 hr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:znači, za preskočitiPa da. Malo je gubljenje vremena.
16 hours ago16 hr 14 minutes ago, Halvard said:Potpisujem sve, samo mislim da je A Decent Man Maxov.Dear Child je fenomenalan, ne propustiti nikako.Moguće, miksujem Max i netflix.
15 hours ago15 hr Just now, svashtabezneshto said:ne mogu da ga nađem ni na maxu ni na netflixu, a sad bih pustila baš toŠta tačno?
15 hours ago15 hr 2 minutes ago, Halvard said:Šta tačno?a decent man, ne nalazi pretraga po naslovu ni na engleskom ni na poljskom
15 hours ago15 hr 4 minutes ago, svashtabezneshto said:a decent man, ne nalazi pretraga po naslovu ni na engleskom ni na poljskomProbaj na srpskom, "Čestit čovek" Na Maxu je. Edited 15 hours ago15 hr by Halvard