Hamlet Strašni Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Ja sam odlučio da ne geldam da ne bih doprinosio sveopštoj rusofobnoj histeriji. Jel nije to u pitanju u seriji?
porucnik vasic Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 On 31.3.2019. at 3:51, Hamlet Strašni said: Ja sam odlučio da ne geldam da ne bih doprinosio sveopštoj rusofobnoj histeriji. Jel nije to u pitanju u seriji? Јок, бре засад све супротно од тога. Америчка параноја и овладавање Британијом.
Frank Pembleton Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Dobar bi bio taj Netflix samo da ima "naše titlove" ...
porucnik vasic Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 On 30.3.2019. at 8:52, porucnik vasic said: Ови Издајници нелоши. Аааа како засраше на крају. Збрзаше све линије радње у једној епизоди. Испаде баш јадно. On 2.4.2019. at 3:31, Frank Pembleton said: Dobar bi bio taj Netflix samo da ima "naše titlove" ... Ш'о?
Frank Pembleton Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 14 minutes ago, porucnik vasic said: Аааа како засраше на крају. Збрзаше све линије радње у једној епизоди. Испаде баш јадно. Ш'о? Čisto da znam šta pričaju...
Hamlet Strašni Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 16 minutes ago, porucnik vasic said: Аааа како засраше на крају. Збрзаше све линије радње у једној епизоди. Испаде баш јадно. Ш'о? Jbt. Ja pogledao 5 i baš mi se dopalo.
Desmond Bojčinski Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Ako niko nije pominjao do sad, La Casa de Papel(ili tako nešto slično), pljačka razvučena u jedan ipo serijal, lepo za pogledati, za par wtf momenata uzeti kašičicu soli.
Cane Vukic Prebranac Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 16.3.2019. at 22:56, urkozamanje said: love death + robots Do jaja su ove kratke forme, em su neopterecene kojekakvim dramskim strukturama i narativima (ili kako se vec to zove) pa ih konzumiras na skroz drugi nacin, em su stvarno kvalitetne. +1 Одгледао, одличан серијал. Тренутно гледам пољску серију "1983". Добра је прича мада су мало прекомпликовали чини ми се али видјећемо како ће све лећи на крају. Углавном, препорука.
porucnik vasic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 minute ago, Cane Vukic Prebranac said: +1 Одгледао, одличан серијал. Тренутно гледам пољску серију "1983". Добра је прича мада су мало прекомпликовали чини ми се али видјећемо како ће све лећи на крају. Углавном, препорука. Мени је та 1983-ћа баш некако била танка. Одустао сам после прве епизоде...
Cane Vukic Prebranac Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Мени је сметало што су одмах убацили "суптилно" Орвелову књигу као детаљ. Мислим ок, јасно је од старта да је алузија на то, нема потреба да нам бодеш очи са тим.
steins Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Jel neko enoo sa onim Crnim Letom? Kako vam se čini? Nešto mi uliva strepnju dužina trajanja od pola sata po epizodi
Arkadija Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 On 12.4.2019. at 23:13, steins said: Jel neko enoo sa onim Crnim Letom? Kako vam se čini? Nešto mi uliva strepnju dužina trajanja od pola sata po epizodi Odlicno Crno leto. Neke epizode su duze, neke krace. Odgledala sam 5 od 8, odlicna atmosfera potpunog beznadja. U svakoj epizodi ima neki momenat od koga srce sidje u pete. Jedina zamerka mi je, otkud struja u pojedinim objektima?
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Delhi Crime nije losa. Daleko od toga da je bez mana, npr za pocetak titlovi nisu uopste dobro uradjeni, ali sama serija je prilicno dobra. Pogotovo za Netflix original standarde...
Бљештави Веселко Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 On 16.3.2019. at 22:56, urkozamanje said: love death + robots Do jaja su ove kratke forme, em su neopterecene kojekakvim dramskim strukturama i narativima (ili kako se vec to zove) pa ih konzumiras na skroz drugi nacin, em su stvarno kvalitetne. Da me neko juce pitao sto placam netflix verovatno bih ga otkazao, ali eto, ponekad dobro dodje. И ја плаћам нетфликс и мени вреди сваког динара. Овај серијал је одличан!
Mil@n Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Bonding. Zanimljivo skroz, ali netflixče... 7 epizoda po 15 minuta. Pa jebite se jebote. Sad sam gledao ovakvu formu i nikad više, totalna budalaština.
Recommended Posts