3opge Posted June 7 Share Posted June 7 5 minutes ago, Lezilebovich said: Upravo zavrsio e1 Erica , hvala @3opge na komenyary ako nisi gledao, posle Erica ti sledi uzivanje u jos jednoj remekdelcini, Patrick Melrose, sada je na Netflixu Link to comment
Caligula Posted June 8 Share Posted June 8 15 hours ago, 3opge said: ERIC jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce Sad poceo, obecava 1 Link to comment
Lezilebovich Posted June 8 Author Share Posted June 8 Nije mi bas jasno cemu je sluzila prica o drugom nestalom decaku. Nije bas razvijena, previse slucajnosti i nekako banalno ... ali zato ova glavna priča sa Kamberbačom zakiva Link to comment
Lucia Posted June 16 Share Posted June 16 On 7. 6. 2024. at 19:44, 3opge said: ERIC jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce Da nije bilo ove preporuke ne bih gledala, summary me nije privukao (yet another missing child drama). Posle 3-4 epizode rekla bih odlicna serija, po pravilu serije u finisu malo padnu, postanu predvidljive i malo nategnute - ali to je opste mesto, by default skoro pa uvek tako. Bottomline: vrlo dobra, vredi pogledati (i podsetiti se 80tih). 2 Link to comment
Budja Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias. Apsolutno genijalno. Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre. Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova. Edited June 22 by Budja Link to comment
gnu Posted June 23 Share Posted June 23 Nešto ne vidim tu seriju La Mesias na Netflixu... Link to comment
Budja Posted June 23 Share Posted June 23 1 hour ago, gnu said: Nešto ne vidim tu seriju La Mesias na Netflixu... Bila je, valjda, i na Max-u. U nasoj ekvadorskoj verziji je na Netflixu. Produckija je Movistar +. Link to comment
April Posted July 1 Share Posted July 1 On 27.4.2024. at 16:38, morgana said: italija, a narocito napulj i okolina, su maltene oduvijek filmska 'drugost', ali karnalna, u cemu je i bila poenta, dok ova crno-bijela fotografija u pokusaju da teziste prebaci na estetizaciju razlicitosti umjesto na tu je li karnalnost, gubi svaki sarm, a da ne dobija na nekoj stajaznam intelektualnosti iako je to cilj. bas povrsno gadja na predrasudu da sociopatija i intelektualnost idu zajedno. boring. Sranje. Kome se baš gleda savremni B&W neka gleda La Haine 2 Link to comment
Lucia Posted July 1 Share Posted July 1 Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. Link to comment
April Posted July 2 Share Posted July 2 22 hours ago, Lucia said: Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. Ukratko, najbolji film 90-ih Verujem da bi jednako funkcionisao i danas. Klasik. 1 Link to comment
Budja Posted July 9 Share Posted July 9 On 22. 6. 2024. at 0:21, Budja said: Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias. Apsolutno genijalno. Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre. Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova. Odgledao sve. Savrsenstvo. Jos od serije "Patria" (takodje spanska) nisam gledao nesto ovako dobro. Svaka preporuka ako se pojavi negde u Srbiji. 1 1 Link to comment
Lucia Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) dobar dokumentarac, ide vremenski back and forth, ceslja u raznim pravcima. jeste ili nije? Spoiler zasto bi od zene trazio da sakrije neke nozeve? i sta je bilo sa njima, da li su forenzicki obradjeni? edit: 0 istrage i medijske paznje za ono dvoje ubijenih tamnoputih ne-Italijana . Edited July 19 by Lucia Link to comment
vorda Posted July 19 Share Posted July 19 Izašao prvi poslednje sezone Cobra Kai, drugi deo na jesen Link to comment
Recommended Posts