3opge Posted June 7 Posted June 7 5 minutes ago, Lezilebovich said: Upravo zavrsio e1 Erica , hvala @3opge na komenyary ako nisi gledao, posle Erica ti sledi uzivanje u jos jednoj remekdelcini, Patrick Melrose, sada je na Netflixu
Caligula Posted June 8 Posted June 8 15 hours ago, 3opge said: ERIC jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce Sad poceo, obecava 1
Lezilebovich Posted June 8 Author Posted June 8 Nije mi bas jasno cemu je sluzila prica o drugom nestalom decaku. Nije bas razvijena, previse slucajnosti i nekako banalno ... ali zato ova glavna priča sa Kamberbačom zakiva
Lucia Posted June 16 Posted June 16 On 7. 6. 2024. at 19:44, 3opge said: ERIC jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce Da nije bilo ove preporuke ne bih gledala, summary me nije privukao (yet another missing child drama). Posle 3-4 epizode rekla bih odlicna serija, po pravilu serije u finisu malo padnu, postanu predvidljive i malo nategnute - ali to je opste mesto, by default skoro pa uvek tako. Bottomline: vrlo dobra, vredi pogledati (i podsetiti se 80tih). 2
Budja Posted June 22 Posted June 22 (edited) Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias. Apsolutno genijalno. Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre. Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova. Edited June 22 by Budja
Budja Posted June 23 Posted June 23 1 hour ago, gnu said: Nešto ne vidim tu seriju La Mesias na Netflixu... Bila je, valjda, i na Max-u. U nasoj ekvadorskoj verziji je na Netflixu. Produckija je Movistar +.
April Posted July 1 Posted July 1 On 27.4.2024. at 16:38, morgana said: italija, a narocito napulj i okolina, su maltene oduvijek filmska 'drugost', ali karnalna, u cemu je i bila poenta, dok ova crno-bijela fotografija u pokusaju da teziste prebaci na estetizaciju razlicitosti umjesto na tu je li karnalnost, gubi svaki sarm, a da ne dobija na nekoj stajaznam intelektualnosti iako je to cilj. bas povrsno gadja na predrasudu da sociopatija i intelektualnost idu zajedno. boring. Sranje. Kome se baš gleda savremni B&W neka gleda La Haine 2
Lucia Posted July 1 Posted July 1 Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a.
April Posted July 2 Posted July 2 22 hours ago, Lucia said: Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. Ukratko, najbolji film 90-ih Verujem da bi jednako funkcionisao i danas. Klasik. 1
Budja Posted July 9 Posted July 9 On 22. 6. 2024. at 0:21, Budja said: Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias. Apsolutno genijalno. Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre. Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova. Odgledao sve. Savrsenstvo. Jos od serije "Patria" (takodje spanska) nisam gledao nesto ovako dobro. Svaka preporuka ako se pojavi negde u Srbiji. 1 1
Lucia Posted July 19 Posted July 19 (edited) dobar dokumentarac, ide vremenski back and forth, ceslja u raznim pravcima. jeste ili nije? Spoiler zasto bi od zene trazio da sakrije neke nozeve? i sta je bilo sa njima, da li su forenzicki obradjeni? edit: 0 istrage i medijske paznje za ono dvoje ubijenih tamnoputih ne-Italijana . Edited July 19 by Lucia
Recommended Posts