Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

5 minutes ago, Lezilebovich said:

Upravo zavrsio e1 Erica , hvala @3opge na komenyary

ako nisi gledao, posle Erica ti sledi uzivanje u jos jednoj remekdelcini, Patrick Melrose, sada je na Netflixu

15 hours ago, 3opge said:

ERIC

jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce

_133330964_gettyimages-1258022390.jpg.we

Sad poceo, obecava

• Wub 1

Nije mi bas jasno cemu je sluzila prica o drugom nestalom decaku. Nije bas razvijena, previse slucajnosti i nekako banalno ... ali zato ova glavna priča sa Kamberbačom zakiva 

On 7. 6. 2024. at 19:44, 3opge said:

ERIC

jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce

_133330964_gettyimages-1258022390.jpg.we

Da nije bilo ove preporuke ne bih gledala, summary me nije privukao (yet another missing child drama).
Posle 3-4 epizode rekla bih odlicna serija, po pravilu serije u finisu malo padnu, postanu predvidljive i malo nategnute - ali to je opste mesto, by default skoro pa uvek tako.
Bottomline: vrlo dobra, vredi pogledati (i podsetiti se 80tih).

• +1 2

Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias.

Apsolutno genijalno.

Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. 

Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre.

Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova.

La Mesías

Edited by Budja
1 hour ago, gnu said:

Nešto ne vidim tu seriju  La Mesias na Netflixu...

Bila je, valjda, i na Max-u.

U nasoj ekvadorskoj verziji je na Netflixu.

Produckija je Movistar +.

On 27.4.2024. at 16:38, morgana said:

italija, a narocito napulj i okolina, su maltene oduvijek filmska 'drugost', ali karnalna, u cemu je i bila poenta, dok ova crno-bijela fotografija u pokusaju da teziste prebaci na estetizaciju razlicitosti umjesto na tu je li karnalnost, gubi svaki sarm, a da ne dobija na nekoj stajaznam intelektualnosti iako je to cilj.

bas povrsno gadja na predrasudu da sociopatija i intelektualnost idu zajedno.

boring.

Sranje. 

Kome se baš gleda savremni B&W neka gleda La Haine

images-original.png?1679517369

• +1 2

Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. 

22 hours ago, Lucia said:

Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. 

Ukratko, najbolji film 90-ih

Verujem da bi jednako funkcionisao i danas. Klasik.

• +1 1
On 22. 6. 2024. at 0:21, Budja said:

Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias.

Apsolutno genijalno.

Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. 

Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre.

Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova.

La Mesías

Odgledao sve.

Savrsenstvo.

Jos od serije "Patria" (takodje spanska) nisam gledao nesto ovako dobro. Svaka preporuka ako se pojavi negde u Srbiji.

• +1 1
  • Hvala 1

dobar dokumentarac, ide vremenski back and forth, ceslja u raznim pravcima.

jeste ili nije?

Spoiler

zasto bi od zene trazio da sakrije neke nozeve?
i sta je bilo sa njima, da li su forenzicki obradjeni?

edit:
0 istrage i medijske paznje za ono dvoje ubijenih tamnoputih ne-Italijana .

Edited by Lucia