Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

On 7. 6. 2024. at 17:54, Lezilebovich said:

Upravo zavrsio e1 Erica , hvala @3opge na komenyary

ako nisi gledao, posle Erica ti sledi uzivanje u jos jednoj remekdelcini, Patrick Melrose, sada je na Netflixu

• Replies 3.2k
  • Views 350.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• James Marshall
    James Marshall

U ozbiljnoj sam dilemi da otkažem Netfliks, odavno nisam gledao ništa vrijedno pažnje, sad tu samo gledam anime koje sam propustio i po neki dokumentarac

Posted Images

On 7. 6. 2024. at 17:44, 3opge said:

ERIC

jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce

_133330964_gettyimages-1258022390.jpg.we

Sad poceo, obecava

• Author

Nije mi bas jasno cemu je sluzila prica o drugom nestalom decaku. Nije bas razvijena, previse slucajnosti i nekako banalno ... ali zato ova glavna priča sa Kamberbačom zakiva 

On 7. 6. 2024. at 17:44, 3opge said:

ERIC

jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce

_133330964_gettyimages-1258022390.jpg.we

Da nije bilo ove preporuke ne bih gledala, summary me nije privukao (yet another missing child drama).
Posle 3-4 epizode rekla bih odlicna serija, po pravilu serije u finisu malo padnu, postanu predvidljive i malo nategnute - ali to je opste mesto, by default skoro pa uvek tako.
Bottomline: vrlo dobra, vredi pogledati (i podsetiti se 80tih).

Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias.

Apsolutno genijalno.

Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. 

Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre.

Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova.

La Mesías

Edited by Budja

Nešto ne vidim tu seriju  La Mesias na Netflixu...

On 23. 6. 2024. at 16:39, gnu said:

Nešto ne vidim tu seriju  La Mesias na Netflixu...

Bila je, valjda, i na Max-u.

U nasoj ekvadorskoj verziji je na Netflixu.

Produckija je Movistar +.

On 27. 4. 2024. at 14:38, morgana said:

italija, a narocito napulj i okolina, su maltene oduvijek filmska 'drugost', ali karnalna, u cemu je i bila poenta, dok ova crno-bijela fotografija u pokusaju da teziste prebaci na estetizaciju razlicitosti umjesto na tu je li karnalnost, gubi svaki sarm, a da ne dobija na nekoj stajaznam intelektualnosti iako je to cilj.

bas povrsno gadja na predrasudu da sociopatija i intelektualnost idu zajedno.

boring.

Sranje. 

Kome se baš gleda savremni B&W neka gleda La Haine

images-original.png?1679517369

Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. 

On 1. 7. 2024. at 12:29, Lucia said:

Gledala sam La Haine pre mnogo godina, ne secam ga se u detaljima osim da mi se bio bas dopao i to ne samo zbog Kassowitz-a. 

Ukratko, najbolji film 90-ih

Verujem da bi jednako funkcionisao i danas. Klasik.

On 22. 6. 2024. at 5:21, Budja said:

Zavrsio cetvrtu epizodu La Mesias.

Apsolutno genijalno.

Na povrsini, deluje kao check list da sokira: religijski kult i porodicno zlostavljanje. 

Medjutim, serija nije napravljena da sokira, kritikuje, vec je fokus na osecanjima brata-sestre.

Svaka epizoda je malo umetnicko delo za sebe, zaokruzena, sa jasnim motivom, protagonistom, ide prica, bez suvisnih detalja i likova.

La Mesías

Odgledao sve.

Savrsenstvo.

Jos od serije "Patria" (takodje spanska) nisam gledao nesto ovako dobro. Svaka preporuka ako se pojavi negde u Srbiji.

Ako vam nije dosta fudbala:

dobar dokumentarac, ide vremenski back and forth, ceslja u raznim pravcima.

jeste ili nije?

Reveal hidden contents

Edited by Lucia

Izašao prvi poslednje sezone Cobra Kai, drugi deo na jesen