kipo Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 15 hours ago, precog said: ja pogledao 15 min russian dolla i ugasio je... da nastavljam, znaci? Nemoj, 15 min je sasvim dovoljno da vidiš šta i kako, isti tempo je skoro cijelim putem.
Weenie Pooh Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ne znam baš, 15 minuta jedva da je dovoljno za prvi mrmotski reset, a jasno se vidi progresija u skoro svakoj iteraciji. Stvari IMHO postaju interesantne tek kad se Alan pojavi.
number_9 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Atypical - pogledao obe sezone za 3-4 dana. Topla preporuka 😁
mraki Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Pogledao prvu epizodu Russian Doll i nekako me ne vuče da nastavim.
banecare1 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 hours ago, mraki said: Pogledao prvu epizodu Russian Doll i nekako me ne vuče da nastavim. tako je i meni bilo, ali sam nastavio i na kraju lagano zavrsio btw sanse da doguram do kraja sezone neke serjie su ispod 20%
roksi Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 (edited) vreme za repriziranje originalnog beljdranera - stigao na netflix <3 Edited March 4, 2019 by roksi
broker Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ja svima kojima se sviđaju Simpsonovi preporučujem Disenchanted
mraki Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Netflix otkupio prava za ekranizaciju Markesovih 100 godina samoće. Edited March 6, 2019 by mraki
Bujodrag Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 A scena kad se ona neka super riba kupa i lik koji se loži na nju viri sa krova i gleda je. I ona ga primeti i pita što viri, zašto je gleda. A on smotano odgovara: Pa gledam da li ti treba pomoć da opereš ledja. A ona odgovara: A zašto bih prala ledja?. I on jadan tu pukne. Kakva knjiga, jbt. I zašto bi iko ikad to ekranizovao? Čemu?
urkozamanje Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 love death + robots Do jaja su ove kratke forme, em su neopterecene kojekakvim dramskim strukturama i narativima (ili kako se vec to zove) pa ih konzumiras na skroz drugi nacin, em su stvarno kvalitetne. Da me neko juce pitao sto placam netflix verovatno bih ga otkazao, ali eto, ponekad dobro dodje.
*edited by mod Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 +1 odlican koncept, kontam da nije ni skupo da se odradi a price su stvarno odlicne. Kao neki shotovi black mirrora.
Recommended Posts