Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

odustala sam ipak. napiši u spojleru preprič kad završiš, ako se već žrtvuješ do kraja :D

Posted
  On 9. 4. 2023. at 21:46, maheem said:

Gleda neko Beef?

Prva epizoda obećava :)

Expand  

bindzovao :D

Posted
  On 11. 4. 2023. at 11:46, morgana said:

odustala sam ipak. napiši u spojleru preprič kad završiš, ako se već žrtvuješ do kraja :D

Expand  

Ostala mi poslednja, ali mislim da se sve raspetljalo, tako da evo preprič :D

Reveal hidden contents

Ako se dogodi još nešto neočekivano, javljam. :D

• Hvala 1
Posted

isuse :D

hvala za trud u prepricavanju :ziga:

Reveal hidden contents

Posted
  On 11. 4. 2023. at 14:17, black mirror said:

bindzovao :D

Expand  

Odličan Beef, ostale mi jos dve epizode.

• +1 1
Posted (edited)

Nepismen sam...

Edited by Moća
Posted
  On 15. 4. 2023. at 18:33, maheem said:

Odličan Beef, ostale mi jos dve epizode.

Expand  

nisam to mogao da odgledam zahvaljujuci preterano iritantnom liku one odurne aspide

• +1 2
Posted

The playlist 8/10, nemam spotify, ne znam nista o stvarnoj pozadini i koliko je dramatizacije, ali vrlo dobro odradjeno.

Beef - prekinuli konsenzusom posle pola epizode, iritantna glumcka postavka, toliko da nas ne zanima uopste sta ce da bude.

Shadow and bone season 2 prekinuo posle 1 episode, prvu sezonu izdrzao nekako u nadi da ce da se popravi, nije.

Posted
  On 16. 4. 2023. at 13:16, 3opge said:

nisam to mogao da odgledam zahvaljujuci preterano iritantnom liku one odurne aspide

Expand  

Jes, dobar kasting sa te strane. Ona druga strana je, pored iritantnog delovanja, prilično simpa u odnosu na prvopomenute. Trebali su to da nivelišu.

Posted
  On 16. 4. 2023. at 13:16, 3opge said:

Expand  

ni ja

Posted

The Diplomat - nazivaju ga križancem House of Cards i Homelanda, što zapravo i jeste tako, mada je po kvalitetu daleko od početnih sezona tih serija.

Najzanimljivije je što se radnja odvija u svetu u kom je američki predsednik senilni deda, Rusija je napala Ukrajinu i dogodio se Brexit, dakle prilično osvežavajuće realistično za serije tog tipa.

S druge strane, koncept po kom američka ambasadorka u Londonu pokušava da svojeručno spreči III svetski rat je onako, prilično urnebesan.

Mada može da vozi ako se mozak stavi na autopilot, problem je što se završava totalnim cliffhangerom, a znajući Netflixov track record po pitanju ukidanja serija, pitanje je vredi li ulagati vreme ako ne bude 2. sezone.

Posted

Diplomat jeste "mozak na ispašu".
Ali ako je odgledano sve drugo, može da posluži.
Ima par zabavnih sekvenci.
Ostale mi još tri epizode, tako da ću privesti kraju...

....shiit has hit the fan.

Posted

Beef kida. Succession i Barry su mi zakazali u trećim sezonama jer su ga previše uozbiljili,  Better Call Saul mi je na opšte razočaranje bio previše spor, pa mi se Beef penje na čelo najboljih stvari koje sam gledao ove decenije

• +1 1
Posted
  On 23. 4. 2023. at 7:02, Halvard said:

The Diplomat - nazivaju ga križancem House of Cards i Homelanda, što zapravo i jeste tako, mada je po kvalitetu daleko od početnih sezona tih serija.

Najzanimljivije je što se radnja odvija u svetu u kom je američki predsednik senilni deda, Rusija je napala Ukrajinu i dogodio se Brexit, dakle prilično osvežavajuće realistično za serije tog tipa.

S druge strane, koncept po kom američka ambasadorka u Londonu pokušava da svojeručno spreči III svetski rat je onako, prilično urnebesan.

Mada može da vozi ako se mozak stavi na autopilot, problem je što se završava totalnim cliffhangerom, a znajući Netflixov track record po pitanju ukidanja serija, pitanje je vredi li ulagati vreme ako ne bude 2. sezone.

Expand  

Hvala na opisu, da ne gledam. Isti kao sto sam prekinuo i onog designated survivora

• +1 2