Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, radisa said:

Jel neko gledao Waco, kad smo već tu? Jel' vredi?

meh. imao sam vremena na pretek dok sam bio u bajboku pa overio - nako. 

najveći utisak mi je da je koreš u mladosti bio mjetalac dok nije postao - prorok. 

Posted
1 hour ago, steins said:

meh. imao sam vremena na pretek dok sam bio u bajboku pa overio - nako. 

najveći utisak mi je da je koreš u mladosti bio mjetalac dok nije postao - prorok. 

Imas nesto za preporuku, nista ne gledam

Posted
2 hours ago, mustang said:

Imas nesto za preporuku, nista ne gledam

Iskreno, ne mogu ničeg pametnog da se setim - počeo ovog Night Agenta ma Netflixu - isfalili ga onoliko - meni meh posle tri epizode - nešto ludo, naivno - ko Followers - pa sam turio na led. 

Drogiram se sa Shrinking-om - sa Epla - meni odlično legao :D

Skinuo i Ted Lasso - al nemam pojma kako je

PS odgledao dve matore serije - Roadies i Sex and drugs and RnR - meni super legle, al ja nisam objektivan kad je muzika u pitanju :D

• +1 1
Posted
8 hours ago, Moća said:

To je igrana serija a sada je izašao dokumentarac na Netfliksu.

Aha. Mada, gledao sam i neke dokunentarce pre ovoga a i serija je rađena na osnovu 2 knjige, lika koji je bio davidian i lika koji je bio u pregovaračkom timu ako se ne varam 

Posted
18 hours ago, steins said:

Iskreno, ne mogu ničeg pametnog da se setim - počeo ovog Night Agenta ma Netflixu - isfalili ga onoliko - meni meh posle tri epizode - nešto ludo, naivno - ko Followers - pa sam turio na led. 

Drogiram se sa Shrinking-om - sa Epla - meni odlično legao :D

Skinuo i Ted Lasso - al nemam pojma kako je

PS odgledao dve matore serije - Roadies i Sex and drugs and RnR - meni super legle, al ja nisam objektivan kad je muzika u pitanju :D

ted lasso je :ziga:

• +1 1
Posted

Wednesday

Prilično mi se dopalo, a Rave'N dance iz četvrte epizode mi je u vrhovima bilo koje serije iz ove decenije. Veliko finale sa kojim je Tim Burton zaokružio rad na prvoj sezoni. Baš lepo...

Posted

Kopenhagenski Cowboy.OK serija David Bowie omaz se valja medj svimjama.

Posted

kako se vrsi placanje netflixa u srbiji?

jel moze na licinom mestu da se uplati za godinu dana? ima li neka varijanta meecnog placanja sa kartice?

Posted
53 minutes ago, Ros said:

ima li neka varijanta meecnog placanja sa kartice?

Kako drugačije? Ja sam se registrovao pre 7-8 godina, ostavio karticu i svakog meseca mi skidaju pretplatu. 

Posted
3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Kako drugačije? Ja sam se registrovao pre 7-8 godina, ostavio karticu i svakog meseca mi skidaju pretplatu. 

Isto...

Posted
10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de  :D

onda cu moci kad dodjem u vojvodinu

Posted

nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de  [emoji3]

Nema veze gde ga otvoris, kad ti se keva prvi put uloguje na netflix pokazivace joj srpski katalog a skidace pare sa kartice koju ostavis.
Posted
2 hours ago, Zlurad said:
4 hours ago, Ros said:

nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de  emoji3.png

Nema veze gde ga otvoris, kad ti se keva prvi put uloguje na netflix pokazivace joj srpski katalog a skidace pare sa kartice koju ostavis.

sad sam sve skapirao. mislio sam da mogu iz nemacke da to sve obavim. malo neka sačeka :)

Posted
2 hours ago, Ros said:

sad sam sve skapirao. mislio sam da mogu iz nemacke da to sve obavim. malo neka sačeka :)

Ali sto ne bi mogao. Napravi nalog i pošalji mami korisničko ime i lozinku. 

Posted
5 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ali sto ne bi mogao. Napravi nalog i pošalji mami korisničko ime i lozinku. 

morao bih VPN da koristim a to me sad mrzi da se njakam s tim. uz ti, tv joj je nov i još nije povezan na net.