steins Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 7 hours ago, radisa said: Jel neko gledao Waco, kad smo već tu? Jel' vredi? meh. imao sam vremena na pretek dok sam bio u bajboku pa overio - nako. najveći utisak mi je da je koreš u mladosti bio mjetalac dok nije postao - prorok.
mustang Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 1 hour ago, steins said: meh. imao sam vremena na pretek dok sam bio u bajboku pa overio - nako. najveći utisak mi je da je koreš u mladosti bio mjetalac dok nije postao - prorok. Imas nesto za preporuku, nista ne gledam
steins Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 2 hours ago, mustang said: Imas nesto za preporuku, nista ne gledam Iskreno, ne mogu ničeg pametnog da se setim - počeo ovog Night Agenta ma Netflixu - isfalili ga onoliko - meni meh posle tri epizode - nešto ludo, naivno - ko Followers - pa sam turio na led. Drogiram se sa Shrinking-om - sa Epla - meni odlično legao Skinuo i Ted Lasso - al nemam pojma kako je PS odgledao dve matore serije - Roadies i Sex and drugs and RnR - meni super legle, al ja nisam objektivan kad je muzika u pitanju 1
theanswer Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 8 hours ago, Moća said: To je igrana serija a sada je izašao dokumentarac na Netfliksu. Aha. Mada, gledao sam i neke dokunentarce pre ovoga a i serija je rađena na osnovu 2 knjige, lika koji je bio davidian i lika koji je bio u pregovaračkom timu ako se ne varam
Ros Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 18 hours ago, steins said: Iskreno, ne mogu ničeg pametnog da se setim - počeo ovog Night Agenta ma Netflixu - isfalili ga onoliko - meni meh posle tri epizode - nešto ludo, naivno - ko Followers - pa sam turio na led. Drogiram se sa Shrinking-om - sa Epla - meni odlično legao Skinuo i Ted Lasso - al nemam pojma kako je PS odgledao dve matore serije - Roadies i Sex and drugs and RnR - meni super legle, al ja nisam objektivan kad je muzika u pitanju ted lasso je 1
Ajant23 Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Wednesday Prilično mi se dopalo, a Rave'N dance iz četvrte epizode mi je u vrhovima bilo koje serije iz ove decenije. Veliko finale sa kojim je Tim Burton zaokružio rad na prvoj sezoni. Baš lepo...
askeladden Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Kopenhagenski Cowboy.OK serija David Bowie omaz se valja medj svimjama.
Ros Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 kako se vrsi placanje netflixa u srbiji? jel moze na licinom mestu da se uplati za godinu dana? ima li neka varijanta meecnog placanja sa kartice?
Hamlet Strašni Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 53 minutes ago, Ros said: ima li neka varijanta meecnog placanja sa kartice? Kako drugačije? Ja sam se registrovao pre 7-8 godina, ostavio karticu i svakog meseca mi skidaju pretplatu.
radisa Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Kako drugačije? Ja sam se registrovao pre 7-8 godina, ostavio karticu i svakog meseca mi skidaju pretplatu. Isto...
Ros Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 10 minutes ago, Hamlet Strašni said: Kako drugačije? Ja sam se registrovao pre 7-8 godina, ostavio karticu i svakog meseca mi skidaju pretplatu. nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de onda cu moci kad dodjem u vojvodinu
Baldrick S. Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de [emoji3] onda cu moci kad dodjem u vojvodinu Nema veze gde ga otvoris, kad ti se keva prvi put uloguje na netflix pokazivace joj srpski katalog a skidace pare sa kartice koju ostavis.
Ros Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 2 hours ago, Zlurad said: 4 hours ago, Ros said: nempojma. u nemackoj placam u ponudi telekoma. a hocu kevi da namontiram da ima sta gledati. ne mogu srpski netflix ovde da otvorim. stalno me baca na .de onda cu moci kad dodjem u vojvodinu Nema veze gde ga otvoris, kad ti se keva prvi put uloguje na netflix pokazivace joj srpski katalog a skidace pare sa kartice koju ostavis. sad sam sve skapirao. mislio sam da mogu iz nemacke da to sve obavim. malo neka sačeka
Hamlet Strašni Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 2 hours ago, Ros said: sad sam sve skapirao. mislio sam da mogu iz nemacke da to sve obavim. malo neka sačeka Ali sto ne bi mogao. Napravi nalog i pošalji mami korisničko ime i lozinku.
Ros Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ali sto ne bi mogao. Napravi nalog i pošalji mami korisničko ime i lozinku. morao bih VPN da koristim a to me sad mrzi da se njakam s tim. uz ti, tv joj je nov i još nije povezan na net.
Recommended Posts