Fakundo Sava Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 jel završena ili ima još? Da znam da li da krećem
dragance Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Cela sezona je puštena, čekali su da u Izraelu završi na tv i još par meseci, tako da je to to. Još nisam odgledao do kraja. Ali već bih voleo petu sezonu.
Sara Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Drugovi i drugarice Mustang, zahvaljujem! Zbindzovala prvu sezonu Fuada jedino mi malo smetalo što su Dorona toliko puta svi videli, a Abu Ahmed i niko od njegovih ga ipak ne prepoznaje čak ni kad se sretnu oči u oči no, u krajnjem utisku nebitno. Edited January 22, 2023 by Sara
Amos Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Izašao "That 90s Show". Vidim da su skupili celu ekipu, ali me malo strah da pustim. edit: sad vidim da je @goofs preporučio već. onda može.
dragance Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 54 minutes ago, Sara said: što umem da prekrstim svaka mi čast
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 hour ago, Sara said: što umem da se prekrstim svaka mi čast
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 hour ago, Mos said: Izašao "That 90s Show". Vidim da su skupili celu ekipu, ali me malo strah da pustim. edit: sad vidim da je @goofs preporučio već. onda može. pustio sam na kratko, horor. 1
Lezilebovich Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: pustio sam na kratko, horor. +1. Gledao sam pola epizode i bas nije smesno. Onako, neprijatno mi bilo od truda i neuspeha. Mozda se kasnije popravlja. 2
morgana Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Mo na uzorku od dvije epizode djeluje bas dobro
Frank Pembleton Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Kakvo glupiranje sa redosledom epizoda ovaj Caledioscope.......shiit has hit the fan.
Desmond Bojčinski Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Jel gledao neko Manifest seriju? Posle 3 epizode deluje da može da se gleda...
kipo Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 The sinner je sasvim gledljiv prve dvije sezone, prva cak vrlo dobra - dobri likovi, misterija, iznenadjuje svakih malo, nema praznog hoda, scene nisu preduge. Treca, medjutim nevjerovatno losa, ovaj Pulman nizasta (jednostavno dosadio jednolicnim grimasama) a nema podrsku bar jednog dobrog karaktera/ glumca kao u prve dvije. Totalni bezvezluk, predvidivo, dosadno i fali najvaznije - misterija. Batalio, na 5. ep. Da li je 4. takodje bezveze ili vuce malo na prvu mozda? 1
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Jel gledao neko Manifest seriju? Posle 3 epizode deluje da može da se gleda...Batali ako ne želiš sebi loše, druga sezona je slobodan pad :punintended:Treća je bukvalno katastrofa i otkazali su dalje snimanje pa ih kupio Netflix i odradio 20 epizoda. Istini za volju završavam po inerciji 3. da vidim šta su uradili od 4. ali ne verujem da vrediInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2 1
Recommended Posts