Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

Just now, ordi said:

Čekam malo da se slegne hajp oko te serije, pa ću onda. Večito sam mimo sveta. 😄

Nisam ni znala dok nisam počela da gledam da je hajp (verovatno bih i ja preskočila, kao GoT recimo rolleyes) nego što sam još davnih dana čitala te knjige, pa kao ajde.

• Replies 3.3k
  • Views 361.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• Nebojsa
    Nebojsa

dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

Posted Images

Dve švedske, Quicksand i Caliphate. Ova druga je depresivna as fuck ali je meni među top 10 stvari na Netflixu ikad.

Opet su top 5 meni i gledao sam ih po 2 puta

Sve preporuke

9 hours ago, Halvard said:

Dve švedske, Quicksand i Caliphate. Ova druga je depresivna as fuck ali je meni među top 10 stvari na Netflixu ikad.

hoce li nastavljati Caliphate?

8 hours ago, Ros said:

hoce li nastavljati Caliphate?

Ne verujem. Dosta je vremena prošlo, nekako više nije ni momenat.

Što se mene tiče, priča je potpuno zaokružena, nema potrebe nastavljati dalje.

In other news, The Chestnut Man dobija drugu sezonu.