Jump to content
IGNORED

Tenis 2017

Ros

Recommended Posts

Posted

okej, dosta je bilo. gledam ga sledeci put kada dodje sebi. ako se to uospte desi...sumnjam.

Odkud opet ova riba na tvom avataru

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

388

• Jeremija

163

• Arkadija

156

• renne

102

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel to Vilander u Nadalovoj "lozi"?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Kvota na Nadala posle osvajanja MC bila 35 da ce biti prvi, prosle nedelje i Barselone odmah pala na 8, sada je 3...  :D

Ja sam uhvatio tih 35 :) Pisali smo ovde.

Posted

Ja sam uhvatio tih 35 :) Pisali smo ovde.

Znam, ti si pisao, nego samo sam naveo kako je rapidno opala. 

Posted

nadal broj 1 na kraju godine?

njemu ce se godina zavrsiti ispadanjem u 2-3 kolu wimbledona. 

Posted (edited)

Ko ce ga sem Federera moci ugroziti? Kad sutra dobije imace 4750 bodova. I u sezoni ce dobaciti do 8000 skoro pa sigurno, pa i ako vecinu turnira ispadne u trecem kolu. A o tih 8000 Novak i Marej mogu da sanjanju. Moja prognoza na kraju 1. Fed, 2. Nadal, 3. Marej. 4. Tim

Edited by Timmy
Posted

Ako osvoji Madrid, Rim i RG, sto je s obzirom na njegovu formu i forme Noloa i Endija vrlo verovatno, vec ce dogurati do gotovo 8.000 bodova. Kljuc lezi u tome koliko ce uspevati da jedan drugom uzmu na 'gostujucem terenu'. Rodjo moze biti u problemu ako ne uzme W, a Nadal se nekako dogega do nekog cetvrtfinala ili polufinala. Mada Rodjo ima i lufta u pogledu ostalih turnira, bice u oktobru nekoliko turnira koje moze da odigra ako mu zafali.

Posted

Da. Mnogo je tu nepoznanica. Ali pre svega u duelu Rafa-Fed. Ostali nemaju sta da traze tu. Pricam samo o No1 na kraju godine i posle toga. Endi ce biti na prvom mestu jos dugo, vrlo moguce i do Londona.

Posted

Mali of: meni je formulacija "trenutni broj 1" pomalo glupa. OK, pokazuje kontinuitet igara, treba da postoji i iz formalnih i prakticnih razloga, ali ono sto treba da bude najvaznije je - ko je zavrsio godinu kao prvi.

Posted (edited)

Naravno. Kao sto je maltene u svakom sportu. Imas sezonu, od pocetka do kraja i ko na kraju bude prvi je sampion za tu godinu. Zato vise volim da gledam trku nego listu. Ali posto je racunica u tenisu takva kakva je, ostaje cinjenica da je Endi prvi i da ce tu sigurno ostati bar jos 3-4 meseca.

Edited by Timmy
Posted

Kakav poen i kakva odbrana Nadala :ziga:

Valjda ih nece zreb za RG staviti u isti deo, postoji potencijal da odigraju epsko finale.

Posted

Odličan meč za sada, noć i dan na odnosu na juče...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...