May 10, 20177 yr Dva puta Novak propusta 15:40, i sada umesto da servira za meč, servira sa izjednačenje.
May 10, 20177 yr 1:1 u setovima, Almagro je tek neznatno poboljšao igru i to je bilo dovoljno da Novak stane. Strašno.
May 10, 20177 yr jbt, penzos ima više snage u trećem nego novak ali ako, ne treba mu ni fizio ni kondicioni, on ima rutinu biće ovo prava šok terapija, nema sumnje
May 10, 20177 yr Almago polonio još jedan gem Đokoviću. Meni je najbolji Višković koji se bori sam sa sobom da se ne izlaje nešto protiv gurua, igre generalno. I kad pokudi Novaka to je uvijeno u tri sloja oblandi. Edited May 10, 20177 yr by Arkadija
May 10, 20177 yr kažu tamotm da ga je pepe pogledao smirenim pogledom i da je odmah vratio brejk tj. nema više arlaukanja
May 10, 20177 yr Almago polonio još jedan gem Đokoviću. Meni je najbolji Višković koji se bori sam sa sobom da se ne izlaje nešto protiv gurua, igre generalno. I kad pokudi Novaka to je uvijeno u tri sloja oblandi. nije lud, da mu opet ne pokuca na vrata stric ili ko je vec to bio
May 10, 20177 yr tuga je novak, koji me đavo tera da gledam ovo nesiguran, ali ajde to još da razumem, ali smo navikli od njega da se kreće kao u igrici sada ni traga od toga