Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2017

Featured Replies

:fantom:

• Replies 2.1k
  • Views 166.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ne igra više, ispo

Al sam izbaksuzirao  :fantom: samo nam nervira Dudu. 

Sve u svemu, nije tako lose, vidi se napredak u igri i da mu, sto neko ovde rece, servis nije bukvalno na wta nivou, lagano bi ovo dobio.

utekao sa megdana rafaoldu

- daleko je i dogurao, provlačio se u prva 2 kola, a lako je moglo da se dogodi da ispadne već na startu turnira

- dobar i agresivan gofan, više je želeo pobedu i urnisanje u 1/2 finalu sutra ^_^

Edited by gone fishing

Al sam izbaksuzirao  :fantom: samo nam nervira Dudu. 

:whistle:

ne. a sada ozbiljno  :D

juča sam malo gledala novaka, danas nisam stigla

videla sam neke jako dobre udarce, ali je baš daleko od konstantnosti, kako se to brzo izgubi, a kako sporo vraća

u današnjih par poena, pred kraj meča, koje sam videla, novak je kampovao daleko iza osnovne linije

ne znam da li je tako bilo u većini meča, ali to svakako nije recept za pobedu , bar ne u novakovom slučaju

zatvarajte pdf nema vise ovde leba

Ukinite sezonu sljake, odvratno je gledati ovog Nadala kako dobija na silu ove prosecne raspadace.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Jeste videli sada ovo? Glavni sudija posle dva minuta vratio odluku (gem je već bio gotov), i dodelio poen za Nadala, a bio veliki aut.

U usta ga škrbava.

Edited by Jeremija

Viktor bi ga napucao raketom u ovoj situaciji, bukvalno. A gomila Srba krenulo ka Monaku. Prosto neverovatno da takav sudija na ovom nivou tenisa pravi onakvu gresku. I to na sljaci gde se sve vidi. Kao sto rekoh, prosto neverovatno. edit. samo nije posle dva minuta, vec je odmah sisao i otisao da pogleda, al aut bio 10 cm.

Edited by Timmy

Ja bih se na Goffinovom mestu samo pokupio.

A sad ga nema pola sata

Nema Rafa nikakve veze sa situacijom i njegov odlazak u wc je legitimna stvar. Koja cak i odgovara Gofanu da se malo smiri posle ovog raspada. To je lako reci, ali mora igrac da nadje u sebi prostora da izignorise ovako nesto.

Nema Nadal veze ali je i dalje odvratan i antipatican lik, valjda ce ga Ramos sutra nekako sjebati.

To je za tebe. Za mene je npr. veliki borac i sportski fanatik, malo autistican, ali dusa od coveka. Al ono vaznije, u tenisu je veliki sampion.

A Gofan je sisa. Igra tenis svog zivota, dobio juce Djokovica, kontrolisao mec sa Nadalom, imao brejk prednosti i taj jedan poen (posle kojeg je bilo 40-40) nije morao nista da mu znaci. Ali on pokazuje zasto je to sto je jeste i od tog monenta Nadal uzima 10 gemova, a on samo 1. Klasicna sportska sisa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.