February 26, 20178 yr Mnogo greši Delpo, ostavlja mu Raonić prilike za passing shotove, al' ovaj baš lupa u mrežu.
February 26, 20178 yr Imao je set loptu i sansu da otera mec u treci set, ali - na Delpov prvi servis Raonic pravi viner iz bekhenda. Znam da je tesko zamisliti, pa sad vidite kakav je to prvi servis bio. Generalno dosta los mec, Del Potro mnogo gresio i kao da mu se nije ni igralo, a Raonic je neopisivo dosadan sa onim besomucnim izvlacenjem na forhend (dijagonalu). Mislim, ok, efikasno je, lepo je sto ume, ali od onog je interesantnije gledati i prosecnog latino sljakasa na turniru u Marakaibu. U ostalim vestima, Svitolina bi ove sezone vrlo lako mogla do samog kraja na RG ili USO. Cudio sam se kad ju je Enan preuzela, rekoh sta li ce joj ovo razmazeno deriste, ali napredovala je i neverovatno mentalno sazrela. Edited February 26, 20178 yr by Malvo
February 26, 20178 yr Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu turnira u Akapulku sa Slovakom Martinom Kližanom. Đokovićev potencijalni rival u drugoj rundi biće argentinski teniser Huan Martin del Potro, koji se sastaje sa jednim od kvalifikanata ili laki luzera.
February 26, 20178 yr Tim uzeo Rio, Conga Marsej. A Svitolina Dubai i Baboš(na žalost 1 naseg forumaša)Budimpeštu
February 28, 20178 yr Nema na čemu, ima večeras od 23h Dolgopolov - Ćilić, mada mislim da to ne prenose.
March 1, 20178 yr Nije loše, malo se samoubio Kližan na kraju, ali za prvi meč posle duže pauze ok. :)