Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2017

Featured Replies

E sad je svaka cast i iznenadjenje jer je potvrdio brejk posle pobede nad Kverijem. Kladim se da je ovde kumovao Nole i savetovao ga da iskoristi umor i probije se kroz zreb. Super.

ta fak?

to spajn (Petar Popović) trener Krajinovića? 

• Replies 2.1k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo za Filipa.

Sto se tice Nadala, ne bi me mnogo iznenadilo da i on malo spusti gas sad posle osvajanja No1. Pa i ako dobije danas Cuevesa, ne mora sutra Filipa :)

U polufinalu nahverovatnije Delpo koji bi se tako plasirao za London, pa bi in ot bio ispraznjen u tom duelu...Nije vise naucna fantazila razmisljati i o najvecem iznenadjenje u Parizu, svi su preumorni, jedva cekaju da se sve zavrsi - samo Fili u punoj snazi i puca od samopuzdanja. A i igra je tu.

isner preokrenuo i nekako dobi Dimitrova.

Bravo za Filipa.

Sto se tice Nadala, ne bi me mnogo iznenadilo da i on malo spusti gas sad posle osvajanja No1. Pa i ako dobije danas Cuevesa, ne mora sutra Filipa :)

U polufinalu nahverovatnije Delpo koji bi se tako plasirao za London, pa bi in ot bio ispraznjen u tom duelu...Nije vise naucna fantazila razmisljati i o najvecem iznenadjenje u Parizu, svi su preumorni, jedva cekaju da se sve zavrsi - samo Fili u punoj snazi i puca od samopuzdanja. A i igra je tu.

Dobro, ne treba preterivati  :D

Rafa nikad ne spusta gas. Bice super ako Filip uzme preko 4 gema. 

Ali svakako super turnir i rezultat za njega, mislim da je do sada imao samo jednu pobedu u karijeri na mastersima. 

Uzima Filip bar 6 gemova :D

Umoraj je Rafa i polupovredjen. A za 10 dana ga ceka i London koji nije nikad osvojio i ima retku priliku za tako nesto. Mislim da mu je pametnije bilo da je i on (pogotovu kad je cuo za Feda) preskocio Pariz i onda napao London.

Novak ispao iz top10 posle bar 11-12 godina.

A Delpo se posle bar 3-4 ponovo vratio tu.

Filip u polufinalu. Nadal se povukao.

Vau. Fak jea, turnir iz snova za Filipa. :thumbsup:

još će da gi osvoji  :0.6:

Opa, eto Filipa u top 50.

Jos malo i preskocice Noloa :)

Skinuo Rafa gace pred Filipom :)

Rekoh ja juce, Rafa da je normalan da se odmah okrene Londonu, on procitao i eto :D

Filip zaradio i bodove i novce. Polufinale mastersa nesto čemu je verovatno prestao da se nada.

Edited by Arkadija

I zvanicno drugi reket Srbije, skok na 43. mesto. Ako dobije sutra ide na 33. i eto ga nosilac na AO.

Filip zaradio i bodove i novce. Polufinale mastersa nesto čemu je verovatno prestao da se nada.

Bez obzira na bodove i plasman, mnogo mu znaci kinta ovde. 210K evra mu resava egzistnciju i bavljenje tenisom, pa ne mora vise da razmislja o tome.

O tome pričam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.