nisam ja Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 E sad je svaka cast i iznenadjenje jer je potvrdio brejk posle pobede nad Kverijem. Kladim se da je ovde kumovao Nole i savetovao ga da iskoristi umor i probije se kroz zreb. Super. ta fak? to spajn (Petar Popović) trener Krajinovića?
Timmy Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Bravo za Filipa. Sto se tice Nadala, ne bi me mnogo iznenadilo da i on malo spusti gas sad posle osvajanja No1. Pa i ako dobije danas Cuevesa, ne mora sutra Filipa :) U polufinalu nahverovatnije Delpo koji bi se tako plasirao za London, pa bi in ot bio ispraznjen u tom duelu...Nije vise naucna fantazila razmisljati i o najvecem iznenadjenje u Parizu, svi su preumorni, jedva cekaju da se sve zavrsi - samo Fili u punoj snazi i puca od samopuzdanja. A i igra je tu.
FPLS Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Bravo za Filipa. Sto se tice Nadala, ne bi me mnogo iznenadilo da i on malo spusti gas sad posle osvajanja No1. Pa i ako dobije danas Cuevesa, ne mora sutra Filipa :) U polufinalu nahverovatnije Delpo koji bi se tako plasirao za London, pa bi in ot bio ispraznjen u tom duelu...Nije vise naucna fantazila razmisljati i o najvecem iznenadjenje u Parizu, svi su preumorni, jedva cekaju da se sve zavrsi - samo Fili u punoj snazi i puca od samopuzdanja. A i igra je tu. Dobro, ne treba preterivati :D Rafa nikad ne spusta gas. Bice super ako Filip uzme preko 4 gema. Ali svakako super turnir i rezultat za njega, mislim da je do sada imao samo jednu pobedu u karijeri na mastersima.
Timmy Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Uzima Filip bar 6 gemova :D Umoraj je Rafa i polupovredjen. A za 10 dana ga ceka i London koji nije nikad osvojio i ima retku priliku za tako nesto. Mislim da mu je pametnije bilo da je i on (pogotovu kad je cuo za Feda) preskocio Pariz i onda napao London.
Timmy Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Novak ispao iz top10 posle bar 11-12 godina. A Delpo se posle bar 3-4 ponovo vratio tu.
FPLS Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Opa, eto Filipa u top 50. Jos malo i preskocice Noloa :)
Timmy Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Skinuo Rafa gace pred Filipom :) Rekoh ja juce, Rafa da je normalan da se odmah okrene Londonu, on procitao i eto :D
Arkadija Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 (edited) Filip zaradio i bodove i novce. Polufinale mastersa nesto čemu je verovatno prestao da se nada. Edited November 3, 2017 by Arkadija
Timmy Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 I zvanicno drugi reket Srbije, skok na 43. mesto. Ako dobije sutra ide na 33. i eto ga nosilac na AO.
Timmy Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Filip zaradio i bodove i novce. Polufinale mastersa nesto čemu je verovatno prestao da se nada. Bez obzira na bodove i plasman, mnogo mu znaci kinta ovde. 210K evra mu resava egzistnciju i bavljenje tenisom, pa ne mora vise da razmislja o tome.
Recommended Posts