February 18, 20178 yr ima ovde ali na spanskom, ako imas titlove na eng.mozda i nije tako lose http://www.mejortorrent.com/serie-descargar-torrents-36672-36673-Absuelto-Frikjent-Acquitted-2-Temporada.html
February 18, 20178 yr Midnight sun Švecko™ - Francuska serija Ja počeo, obećava. nema prve epizode nidje
February 20, 20178 yr nema na cemu. username je umj u zalivu , i greskom je treca epizoda imenovana kao S06E03, to je greska, to je treca epizoda prve sezone zapravo
February 20, 20178 yr sve sam kupio, na prijevodima ima titlova za swesub verziju za sve epizode, sinoc zbindzovo pet epizoda :)
March 1, 20178 yr Øyevitne aka Eyewitness Valja li ovo? Vidim, ima i US remake Eyewitness P.s. Ima i prevoda
March 2, 20178 yr retko koja skandinavska ne valja....tu greske nema. a sta ce ti americka verzija, zaista ne znam ni zasto to rade, skandinavci znaju posao
March 2, 20178 yr Ma ima ,što ne bi bilo loših. Samo im je procenat pogodaka dobar ;-) ....shit has hit the fan...
March 9, 20178 yr Krenula sinoc nova svedska serija, Rebecka Martinsson. Radjeno po serijalu krimi knjiga koje je pisala Åsa Larsson i koje su pokupile dosta nagrada. Sasvim solidna bila prva epizoda.