January 29, 20178 yr skam, nije tipicna skandinavska (danska/svedska) krimi serija nego norveska ali dobra, bas dobra
February 8, 20178 yr Den fördömde 2010 Morden 2009 Morden i Sandhamn 2010 Tjockare än vatten 2014 Edited February 8, 20178 yr by LudiKure
February 8, 20178 yr ta prva mi nije bila nesto interesantna, nije me drzala .... morden odlicna, ali pre nje sa istom ekipom ima serija graven, morden se zapravo nastavlja na tu graven morden i sandham....pa onako, bledunjavo ali lep je krajolik, more i to. ova poslednja je neka porodicna drama, nisam zavrsila, mada je ok, ali nemam kad od krimica.
February 11, 20178 yr ta prva mi nije bila nesto interesantna, nije me drzala .... morden odlicna, ali pre nje sa istom ekipom ima serija graven, morden se zapravo nastavlja na tu graven morden i sandham....pa onako, bledunjavo ali lep je krajolik, more i to. ova poslednja je neka porodicna drama, nisam zavrsila, mada je ok, ali nemam kad od krimica. Hvala, uklonjeno iz kolekcije.
February 11, 20178 yr Na PTC za vikend kreće Okupirani Gledah sa uživanjem. Preporuka. P.s. Ima i na kioscima
February 11, 20178 yr A titlova nigde...? engleski kod snoua u piratskom. na istom mestu je i dag s engleskim titlovima. dag je fenomenalan, obavezno da se gleda. Edited February 11, 20178 yr by darling
February 12, 20178 yr prijavljujem novu islandsku case. ala se zaplelo do sedme epizode. dobra. engleski titlovi, snou, piratski.
February 12, 20178 yr prijavljujem novu islandsku case. ala se zaplelo do sedme epizode. dobra. engleski titlovi, snou, piratski. na hbo go ima sa srpskim titlom, just sayin'
February 12, 20178 yr prijavljujem novu islandsku case. ala se zaplelo do sedme epizode. dobra. engleski titlovi, snou, piratski. Odgledao oko NG dok je bilo za dž...Dobra...