jiraiya Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 čekaj, po tome je radjena ona serije Humans sa AMC ili gde je već prikazuju ? ova je bolja? pogledao sam onu drugu mislim prve dve epizode....
bosque Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 na devetoj sam prve sezone. sinoc posle nekoliko epizoda u cugu izadjem u grad i tripujem da je jedan od prolaznika onaj model punacki koji verno ceka i prati lea ... slicna fizicka konstitucija, hod ... busted ! :D a tvoj omiljeni je zlica ! ... veruj mi na rec, devojka mog soon-to-be cimera je ista mimi !!! :)
Meazza Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Videces zasto mi je Rick omiljeni, nisi jos odgledao dovoljno. :) A Mimi je vrhstra. Prvoklasno izgleda i glumi.
Meazza Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 čekaj, po tome je radjena ona serije Humans sa AMC ili gde je već prikazuju ? ova je bolja? pogledao sam onu drugu mislim prve dve epizode.... Jeste, po njoj je snimana. Ne znam kakva je americka verzija, iz principa uvek gledam originale, ali uveren sam da su mogli samo losiji posao da naprave jer svedska verzija je savrsena.
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Nije američka, britanska. Vrlo dobra. Nisam gledao original.
Meazza Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Ljudi, gledajte svedsku verziju, znam zasto vam kazem. Bolji casting je nemoguc.
LudiKure Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ja počeo neku Bla Orgon (Blue Eyes) Izbori , neonacisti , Švedska, ubistva... Naaaako... ....shit has hit the fan... Počinjem večeras. Impresije?
Frank Pembleton Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Počinjem večeras. Impresije?Naaako, ništa specijalno. Nema misterije, više me zanimala kako će da "razreše"...
Kelt Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ljudi, gledajte svedsku verziju, znam zasto vam kazem. Bolji casting je nemoguc. +1
Sara Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) http://www.imdb.com/title/tt3561180/?ref_=nv_sr_1 Ovo je odlično, mada mi se čini da je neko već postavljao na nekom drugom topiku. Akunjinov Fandorin? sve procitala sa velikim uzivanjem ^_^ Moze neko da posalje link gde da se skine ili gleda serija online, ne uspevam da nadjem? Edited January 24, 2017 by Sara
jiraiya Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) pa imaš na piratima, nisam gledao, ali 100% sam tamo video i pojedinačne epizode i ceo paket sezone... ne mogu tačno da se setim ali čini mi se da sam ja skinuo prvu epizodu ovog torenta Trapped-Ófærð--Complete-BBC-2016-360p i da su odgovarali naši prevodi Edited January 24, 2017 by jiraiya
Recommended Posts