Jump to content

skandinavske serije

Featured Replies

Značenje reči je naravno diskutabilna kategorija.

Putem shvatanja rečenica, pasusa i sličnih sintagmatskih spojeva, u kojima se koristi reč pomoidno da se lako krenuti sa korenom PoMo (pomo) i sufiksima -id (kao u reči android) i -no (kao u reči narodno)...

I samo da dodam da sam trošio sopstvenu tastaturu da bi vam odgovorio, iako je to očito bilo bespotrebno...

Edited by Ajant23

Koja je najbolja od tih skandinavskih "Ubica moga oca"?

• 2 weeks later...

Ja počeo neku Bla Orgon (Blue Eyes) Izbori , neonacisti , Švedska, ubistva... Naaaako...

....shit has hit the fan...

BBC je počeo da emituje ovu seriju. Nisam nešto oduševljen.

http://www.imdb.com/title/tt4600404/

E, ovo sam čekao da krene da se nađe negde sa hard eng titlovima. Jel samo jedna puštena?

Da, ta prva je puštena prekjuče.

sad vec ima 4 u piratskom kod snoa. valja li, da pocinjem?

Edited by darling

Den goda viljan

Bill August je po Bergmanovom scenariju radio ovu seriju. Godinu dana kasnije, u vidu filma osvojila je Zlatnu palmu u Kanu. Obzirom da je film bio politički zabranjen za prikazivanje u Beogradu, danas se jedino i može videti serija, film je praktično nemoguće izgooglati ili gledati na drugi način.

ima film da se nadje ali na premium trafiki

Šta ti je ta "premium trafika"?

i mene interesuje

Možda privatni trekeri, sa oštrim pravilima za ratio...

....shit has hit the fan...

Naravno, ali koji?

na dva najveca  ali nasao sam jos negde gde mozete i vi obicni smrtnici da skinete  -_- javite se na pp

Edited by Haralampije

Pošalji mi...

sad vec ima 4 u piratskom kod snoa. valja li, da pocinjem?

koja glupost modus, losa kopija brona. nisam znala da se sneg tako brzo topi u svedskoj izmedju bozica i nove godine :D