Ajant23 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) Značenje reči je naravno diskutabilna kategorija. Putem shvatanja rečenica, pasusa i sličnih sintagmatskih spojeva, u kojima se koristi reč pomoidno da se lako krenuti sa korenom PoMo (pomo) i sufiksima -id (kao u reči android) i -no (kao u reči narodno)... I samo da dodam da sam trošio sopstvenu tastaturu da bi vam odgovorio, iako je to očito bilo bespotrebno... Edited November 14, 2016 by Ajant23
Boza_zvani_Pub Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Koja je najbolja od tih skandinavskih "Ubica moga oca"?
Malkmus Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 BBC je počeo da emituje ovu seriju. Nisam nešto oduševljen. http://www.imdb.com/title/tt4600404/
Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ja počeo neku Bla Orgon (Blue Eyes) Izbori , neonacisti , Švedska, ubistva... Naaaako... ....shit has hit the fan...
Marvin (Paranoid Android) Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 BBC je počeo da emituje ovu seriju. Nisam nešto oduševljen. http://www.imdb.com/title/tt4600404/ E, ovo sam čekao da krene da se nađe negde sa hard eng titlovima. Jel samo jedna puštena?
darling Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) sad vec ima 4 u piratskom kod snoa. valja li, da pocinjem? Edited December 4, 2016 by darling
Haralampije Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Den goda viljan Bill August je po Bergmanovom scenariju radio ovu seriju. Godinu dana kasnije, u vidu filma osvojila je Zlatnu palmu u Kanu. Obzirom da je film bio politički zabranjen za prikazivanje u Beogradu, danas se jedino i može videti serija, film je praktično nemoguće izgooglati ili gledati na drugi način. ima film da se nadje ali na premium trafiki
Frank Pembleton Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Možda privatni trekeri, sa oštrim pravilima za ratio... ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 (edited) na dva najveca ali nasao sam jos negde gde mozete i vi obicni smrtnici da skinete -_- javite se na pp Edited December 7, 2016 by Haralampije
darling Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 sad vec ima 4 u piratskom kod snoa. valja li, da pocinjem? koja glupost modus, losa kopija brona. nisam znala da se sneg tako brzo topi u svedskoj izmedju bozica i nove godine :D
Recommended Posts