Jump to content

skandinavske serije

Featured Replies

skinula sam tu rebeku, ali nema engleskog prevoda nigde. gde si ti nasla?

Meni ne treba prevod sa svedskog. :)

Bice sigurno uskoro.

Edited by Tolaa

• 4 weeks later...

follow the money

koliko se secam, prvu sezonu sam odgledala uz dosta muke. druga me vozi, znatno bolja od prve. 

i dalje me vozi, al za koji moj na veoma komplikovanom slucaju rade samo dva finansijska policajca, a nema krim policije s toliko leseva, aj dont andrstend. 

• 2 weeks later...

eyewitness

sno, piratski zaliv, engleski titl. 

dobra. 

dala si dobre smernice za zaliv, tako da sam skinula norvešku sa eng titlovima. nisam ni znala da ima američka.

tnx, darling.

na hbo go ima i norveska i ceska verzija eyewitness

hocu reci rumunska verzija, ne ceska. pomesah sa pustinjom

na hbo go ima i norveska i ceska verzija eyewitness mammon, a od skoro i poljska

snjurala sam malo po zalivu, i nadjem ovo

http://www.imdb.com/title/tt4662124/

nema neki rejting na imdbu, ali to ne mora nista da znaci

SKAM, tinejdz serija norveske televizije, odlicna, malo poliva na Heartbreak High, to mi je bila prva asocijacija. Zbindzovala za par dana sve tri sezone /duzina epizoda varira od 18 - 45 min, gde skontaju da je zavrsno to sto su smislili da obrade u toj epizodi tu je zavrse :)/. Ideja jeste da se obrade svi aspekti i problemi tinejdzera danas ali ne na onaj "I'm Dylan and I am alcoholic" idiotski nacin. Na momente je cak prilicno duhovito /skolski lekar je odlicna epizodna bravura/. Klinci su zaista bubuljicavi tinejdzeri .... ili tu negde. Meni se dopala i zbog prilicno zanimljive "slike" norveskog drustva, doduse kroz perspektivu klinaca. U svakom slucaju preporuka. Ima engleske titlove.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Sutra uvece krece 2. sezona Jordskott-a.

Sutra uvece krece 2. sezona Jordskott-a.

Ladno sam videla reklamu za neku drugu seriju i bila ubedjena da je Jordskott. :isuse: I cekam veceras, kad sam videla da nema, proverim, kad ono tek 15. oktobra. :isuse: