Jump to content
IGNORED

skandinavske serije

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

skinula sam tu rebeku, ali nema engleskog prevoda nigde. gde si ti nasla?

Posted (edited)

Meni ne treba prevod sa svedskog. :)

Bice sigurno uskoro.

Edited by Tolaa
  • 4 weeks later...
Posted

follow the money

koliko se secam, prvu sezonu sam odgledala uz dosta muke. druga me vozi, znatno bolja od prve. 

Posted

i dalje me vozi, al za koji moj na veoma komplikovanom slucaju rade samo dva finansijska policajca, a nema krim policije s toliko leseva, aj dont andrstend. 

• 2 weeks later...
Posted

dala si dobre smernice za zaliv, tako da sam skinula norvešku sa eng titlovima. nisam ni znala da ima američka.

tnx, darling.

Posted

na hbo go ima i norveska i ceska verzija eyewitness

Posted

hocu reci rumunska verzija, ne ceska. pomesah sa pustinjom

Posted

na hbo go ima i norveska i ceska verzija eyewitness mammon, a od skoro i poljska

Posted

SKAM, tinejdz serija norveske televizije, odlicna, malo poliva na Heartbreak High, to mi je bila prva asocijacija. Zbindzovala za par dana sve tri sezone /duzina epizoda varira od 18 - 45 min, gde skontaju da je zavrsno to sto su smislili da obrade u toj epizodi tu je zavrse :)/. Ideja jeste da se obrade svi aspekti i problemi tinejdzera danas ali ne na onaj "I'm Dylan and I am alcoholic" idiotski nacin. Na momente je cak prilicno duhovito /skolski lekar je odlicna epizodna bravura/. Klinci su zaista bubuljicavi tinejdzeri .... ili tu negde. Meni se dopala i zbog prilicno zanimljive "slike" norveskog drustva, doduse kroz perspektivu klinaca. U svakom slucaju preporuka. Ima engleske titlove.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Sutra uvece krece 2. sezona Jordskott-a.

Ladno sam videla reklamu za neku drugu seriju i bila ubedjena da je Jordskott. :isuse: I cekam veceras, kad sam videla da nema, proverim, kad ono tek 15. oktobra. :isuse: