morgana Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kako ce izgledati trampova vladavina, sta predvidjate?
MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kako ce izgledati trampova vladavina, sta predvidjate? Misliš da on to zna?
Lord Protector Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Salje li Toma sutra vojsku na kosovo? Ni Rođa više nije bezbedan, Karlobag i tako to...
Dagmar Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Misliš da on to zna? Pa to što on ne zna, ne znači da neko na forumu ne bi mogao da iznagađa. Potkupljivaće ga ko stigne i ne stigne, ok to bi bilo i sa Hilari. Dopuštaće sebi da menja pravac poliike češće eventualno, ovi pre to nisu radili. Ne bih se iznenadila ni ako ipak zategne sa Putinom. A ni ako ga pusti da totalno poludi. U suštini ionako za sve ove major events imam potpuno pogrešnu intuiciju.
vememah Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Razlika na nivou SAD po Fox Newsovom sajtu pala na oko milion glasova, prebrojano je 42% Kalifornije i na tih 42% Hilari ima prednost od milion i po.
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Meni bilo smeshno kad sam ovo gore video negde sredinom juna u USToday... I jos mi je smesno al' sad iz drugih razloga...
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Pa to što on ne zna, ne znači da neko na forumu ne bi mogao da iznagađa. Potkupljivaće ga ko stigne i ne stigne, ok to bi bilo i sa Hilari. Dopuštaće sebi da menja pravac poliike češće eventualno, ovi pre to nisu radili. Ne bih se iznenadila ni ako ipak zategne sa Putinom. A ni ako ga pusti da totalno poludi. U suštini ionako za sve ove major events imam potpuno pogrešnu intuiciju. Ko da poludi? Putin ili Tramp?? Mis'im - "da poludi" moze samo neko ko nije lud, ne?? #pitamzadruga
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 nema slavlja ispred spomenika? Pogresnom rukom odpozdravlja.
Recommended Posts