Venom Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Pita reporterka "what is Obama thinking right now?" ja se mislim verovatno tera Hilari u 3 pm Obama je zavrsio svoje i verovatno ga boli qrac.
Peter Fan Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nije njegova krivica što je stanica diletantski prišla prenosu.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Cestitke DNC-u i njihovim minionima. Da nisu bili toliko kratkovidi, mozda je moglo i drugacije da se zavrsi. Nisu hteli feel the bern, sad mozemo da probamo sa burn. +1 Jebala ih Hillary Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha
vememah Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Kako mi ide na kurac ovaj sto pipa ekran Pun k. live streamova na YouTubeu (ABC, NBC, PBS, Sky News), ne znam što gledate CNN. Edited November 9, 2016 by vememah
hazard Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Obama je zavrsio svoje i verovatno ga boli qrac. Pa ne znam bas. Republikanci mogu sada da demontiraju vecinu stvari koje je on uradio
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Izgubise demokrate i Senat (to jest ne osvojise ga usprkos projekcijama). Htio sam baš to postati... čak i da je dobila, ne bi mogla vladati. Ovo totalno ludilo je puno kvalitetnije.
MNE Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Al Jazeera maločas "ako klinton dobije.." neka ih neko apdejtuje
hazard Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha Ta statistika trenutno ne znaci nista, kao sto nisu ocigledno znacile nista i sve one pre veceras. Hilari je dokazivo neodbranjiva, vreme je da forumski babsteri pojedu govno
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha Jebiga Rogere, Hillary je najgori moguci kandidat demokrata sto je sada i dokazala. Izgubiti protiv Trumpa.
Venom Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha Mi smo hteli reci da mnogo bolje razumemo svet oko sebe od tebe (upravo demonstrirano) i da treba da ides u cosak i ne javljas se dok ne naucis lekciju.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Jebiga Rogere, Hillary je najgori moguci kandidat demokrata sto je sada i dokazala. Izgubiti protiv Trumpa. Obama im je pogubio House, Senate, statehouses i governorships. This is just icing on the cake.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Mi smo hteli reci da mnogo bolje razumemo svet oko sebe od tebe (upravo demonstrirano) i da treba da ides u cosak i ne javljas se dok ne naucis lekciju. Ma obavezno. Vi samo organski ne podnosite. Uostalom, i za Bernija je narod kriv, she simply got more votes. As she's gunna do now, while losing the WH.
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Obama im je pogubio House, Senate, statehouses i governorships. This is just icing on the cake. Obama ima svoju krivicu, naravno ali Hillary i partija su apsolutni "carevi" vdje. "Sve ide svojim tokom, necemo nista da mjenjamo"
Anduril Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha Upravo - ni Bernie (kao ni Korbin u UK) ovaj trend ne mogu da zaustave. Videcemo sada kako ce Amerika postati great again u nacionalizmu. Rumsfeld-style old Europe da se spremi...
Recommended Posts