Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pita reporterka "what is Obama thinking right now?" ja se mislim verovatno tera Hilari u 3 pm

Obama je zavrsio svoje i verovatno ga boli qrac.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije njegova krivica što je stanica diletantski prišla prenosu.

Posted

Cestitke DNC-u i njihovim minionima. Da nisu bili toliko kratkovidi, mozda je moglo i drugacije da se zavrsi. Nisu hteli feel the bern, sad mozemo da probamo sa burn.

+1

Jebala ih Hillary

Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha

Posted (edited)

Kako mi ide na kurac ovaj sto pipa ekran

Pun k. live streamova na YouTubeu (ABC, NBC, PBS, Sky News), ne znam što gledate CNN.

Edited by vememah
Posted

Obama je zavrsio svoje i verovatno ga boli qrac.

Pa ne znam bas. Republikanci mogu sada da demontiraju vecinu stvari koje je on uradio

Posted

Izgubise demokrate i Senat (to jest ne osvojise ga usprkos projekcijama).

Htio sam baš to postati... čak i da je dobila, ne bi mogla vladati. Ovo totalno ludilo je puno kvalitetnije.

Posted

Al Jazeera maločas "ako klinton dobije.."

neka ih neko apdejtuje

Posted

Hillary nadmašuje Obamine marginse tamo gdje je Sanders bio najjači. Možda biste htjeli reći da bi Bernie dobio West Virginiju? hahahaha

Ta statistika trenutno ne znaci nista, kao sto nisu ocigledno znacile nista i sve one pre veceras. Hilari je dokazivo neodbranjiva, vreme je da forumski babsteri™ pojedu govno

Posted

Jebiga Rogere, Hillary je najgori moguci kandidat demokrata sto je sada i dokazala. Izgubiti protiv Trumpa. :isuse:

Posted

Mi smo hteli reci da mnogo bolje razumemo svet oko sebe od tebe (upravo demonstrirano) i da treba da ides u cosak i ne javljas se dok ne naucis lekciju.

Posted

Jebiga Rogere, Hillary je najgori moguci kandidat demokrata sto je sada i dokazala. Izgubiti protiv Trumpa. :isuse:

Obama im je pogubio House, Senate, statehouses i governorships. This is just icing on the cake.

Posted

Mi smo hteli reci da mnogo bolje razumemo svet oko sebe od tebe (upravo demonstrirano) i da treba da ides u cosak i ne javljas se dok ne naucis lekciju.

Ma obavezno. Vi samo organski ne podnosite.

Uostalom, i za Bernija je narod kriv, she simply got more votes. As she's gunna do now, while losing the WH.

Posted

Obama im je pogubio House, Senate, statehouses i governorships. This is just icing on the cake.

Obama ima svoju krivicu, naravno ali Hillary i partija su apsolutni "carevi" vdje. "Sve ide svojim tokom, necemo nista da mjenjamo"

Posted

Upravo - ni Bernie (kao ni Korbin u UK) ovaj trend ne mogu da zaustave. Videcemo sada kako ce Amerika postati great again u nacionalizmu.

Rumsfeld-style old Europe da se spremi...

• Create New...