November 9, 20168 yr ode Pensilvanija na 40k, 2.5% jos da izbroje... auh, bufon ce stvarno da dobije ovo... wtf
November 9, 20168 yr Jos 31 izborno mesto od 1686 u Phili nije prebrojano, vrlo tesko za Hilari sada, mada ima jos neka dem uporista koja nisu do kraja prebrojana.
November 9, 20168 yr Nejt Silver možda nije ubo s brojkama ali je ubo sa skrivenim Trampovim glasačima i stalno je s tim kalkulisao. 'de je sad onaj profa koji je predvideo i brexit i trampocalypse 2016?
November 9, 20168 yr Lake county Za sada Tramp-H 55:41, 2012 Romni-Obama 58:41. Bice ovo komotna, 4%, pobeda za Hilari u Floridi. Sva poredjenja sa 2012. pokazuju da Trampara gubi FL. Par procenata svugde losiji od Romneya 2012. ne može tramp da dobije ovo na floridi, na kraju će biti bar 2,3% za klintonku I to ce onda biti kraj... Tramp bez Floride nema sta dalje da trazi Klića dobija Floridu, možete na spavanje, bitchez! Hm, kako sada stvari stoje, Tramp ce izduvati u svakoj od kljucnih drzava. Ma u svakom slucaju je gotovo, pokidala ga je u Severnoj Karolini i Ohaju Demokrate i Amerika dobili sta su zasluzili ukljucujuci i sve sto sledi (eskalaciju rasnog nasilja, ukidanje obamacarea itd). Ostatak sveta jbga. Seljačine su tako vrijedno izašli na izbore da Donald mora pobijediti. Vidjet ćemo i to čudo. Ovaj svet je otisao mnogo vise u qurac nego sto sam mislio. 1 veliki pozdrav za forumske stručnjake, just keep going.
November 9, 20168 yr Verovatnoća da će Tramp uzeti Pensilvaniju sad >95% po NYT-u. Svaka im čast na servisu, dokazali su da imaju model koji lepo konvergira, mada ostaje gorak ukus onog idiotizma na početku sa 80% verovatnoće da Klintonka dobija. Edited November 9, 20168 yr by vememah
November 9, 20168 yr Mozda Hilari do kraja smanji za mak 30000 u viskonsinu ali ne moze vise od toga.
November 9, 20168 yr 1 veliki pozdrav za forumske stručnjake, just keep going. Ja sam pisao kao gradjanin sveta, strucnjak nisam ni malo. A post koji si kvotovao mi je jedini na topiku.
November 9, 20168 yr Verovatnoća da će Tramp uzeti Pensilvaniju sad >95% po NYT-u. Da, ima jos oko 60 birackih mesta gde ona ima manju ili vecu prednost ali trenutno gubi sa 40000+ glasova T ima 49000 i 0,2% na 98% u PA. Skoro pa gotovo Edited November 9, 20168 yr by Toni Sumaher