Budja Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 gotovo je kaže mišel obama nema više nade u americi Da, to je idiotska izjava. Ja, da sam Opra, pitao bih je: Da li to znaci da je tvoj muz usrao motku posto je obecao nadu?
theanswer Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) kaže drugi supružnik da "hilary wasn't treated fairly during election" rusija ne može da nam priđe, oni ne mogu da proizvedu ništa što mogu da prodaju sem nafte, gasa i oružja. oni ne mogu da vrše inovacije, u svakom pogledu smo superiorniji od njih kaže obama. Edited December 16, 2016 by theanswer
Takeshi Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 pa dobro, moraju se oni ulupani milioni za kampanju nekako opravdati, nece valjda hipoteke na imanja da stavljaju. kaze da nije u redu mesati se u izbore u drugim zemljama :( Hillary Clinton says Russian hacking was an attack on democracy
koksy Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 rusija ne može da nam priđe, oni ne mogu da proizvedu ništa što mogu da prodaju sem nafte, gasa i oružja. raša ništ ne može, osim da izabere predsednika USA...
April Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Da, to je idiotska izjava. Ja, da sam Opra, pitao bih je Koja Opra? Čuo sam da joj neće produžiti ugovor
Weenie Pooh Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Koliko sam ja uhvatio, objasnila je Mišel da "nada" nije ništa konkretno nego samo state of mind Ali jako važan state of mind. Ne sme se gubiti nada u tamo nešto nedefinisano što jednog dana možda nekad mada verovatno ne. Što se tiče zlih ruskih hakera, i dalje mi nije jasno zašto HRC ekipa nije u kampanji osporila konkretan sadržaj tih mejlova - ne bi niko stigao da dokaže da su stvarni pre izbora. Ovako se samo sve dublje i dublje ukopavaju bez stida i srama, kukaju pred činjenicom da su im građani bili informisaniji nego što je trebalo da budu.
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Koliko sam ja uhvatio, objasnila je Mišel da "nada" nije ništa konkretno nego samo state of mind. Je li? A ja mislio da se to maze na hleb.
Weenie Pooh Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Je li? A ja mislio da se to maze na hleb. Mislio sam u kontekstu Buđinog pitanja: Ja, da sam Opra, pitao bih je: Da li to znaci da je tvoj muz usrao motku posto je obecao nadu? Dakle nije Muž usrao motku, nudio je nadu samo kao apstraktni koncept, raspoloženje, aromu Starbucks kafe. Naravno da nije nudio nadu u neke konkretne društvene razvoje, svašta.
MNE Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Što se tiče zlih ruskih hakera, i dalje mi nije jasno zašto HRC ekipa nije u kampanji osporila konkretan sadržaj tih mejlova - https://wikileaks.org/DKIM-Verification.html
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Ma znam bre weennie sta si mislio. Edited December 16, 2016 by IndridCold
Weenie Pooh Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 https://wikileaks.org/DKIM-Verification.html Tehnikalija nerazumljiva za 90% populacije. I ovako jedva da se pričalo o sadržaju mejlova; da su (lažno) osporili i sadržaj osim samo principe pristupa, još manje bi se o njemu pričalo. Mislim, strategija je glupava i ovako i onako, ali nema sumnje da je gluplja drečati samo "hakovali nas Rusi" dok se prećutno potvrđuje da je sav sadržaj istinit.
theanswer Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Tehnikalija nerazumljiva za 90% populacije. I ovako jedva da se pričalo o sadržaju mejlova; da su (lažno) osporili i sadržaj osim samo principe pristupa, još manje bi se o njemu pričalo. Mislim, strategija je glupava i ovako i onako, ali nema sumnje da je gluplja drečati samo "hakovali nas Rusi" dok se prećutno potvrđuje da je sav sadržaj istinit. msnbc i nbc su pričali o tome da su podestini mejlovi verovatno hoax, da nisu istiniti itd. onda je to utihnulo. radili su to i neki iz hilarine kampanje. nije išlo sa vrha ali bilo je i toga. Edited December 16, 2016 by theanswer
MNE Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 to za istinitost mailova je lako provjerljivo ali jako je teško dokazati da te neko nije hakovao (iako nemaš baš nikakve dokaze da jeste) tako može i AV da izađe sa pričom da Kazahstan hakuje Srbiju i aj ti sad dokaži da nisu oni
Weenie Pooh Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) msnbc i nbc su pričali o tome da su podestini mejlovi verovatno hoax, da nisu istiniti itd. onda je to utihnulo. radili su to i neki iz hilarine kampanje. nije išlo sa vrha ali bilo je i toga. Znam da je bilo u početku, valjda se i Donna Brazile branila da je njen bio "doctored", ali posle je kao što kažeš utihnulo. A ako prećutno priznaš da je sve istina, onda ti je valjda najbolje i da prestaneš da kmečiš što su zli strani agenti izneli glasačima na videlo tvoja skrivena sranja. Ne vidim kakav im je to damage control u kampanji. OK, posle izbora je opšte mazanje očiju i traženje izgovora za poraz. To je takođe bedno, ali koliko-toliko razumljivo. Edited December 16, 2016 by Weenie Pooh
Redoran Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 rusija ne može da nam priđe, oni ne mogu da proizvedu ništa što mogu da prodaju sem nafte, gasa i oružja. oni ne mogu da vrše inovacije, u svakom pogledu smo superiorniji od njih kaže obama. Ali tako inferiorni mogu sa par hakerskih timova da postave puppet POTUS-a. Ali džaba ovakav zicer kad nema i nikada neće biti novinara koji bi ga iskoristio. Meanwhile, Podesta vaskrsao na Tviteru i krenuo da troluje Asanža (tvitovao nešto u fazonu: "Ovaj jastog što ga trenutno hrsam u restoranu je fakat bolji od hrane u ekvadorskoj ambasadi"). Jutros se pojavila vest da se Comey pridružio CIA i ostalim vernicima u verovanju da je lično Putin nadgledao hakersko postavljanje Trampare za predsednika. Pošto su ostala još dva dana do glasanja elektora, usuđujem se da dam 20% šansi scenariju puča odnosno neočekivanom uskraćivanju podrške Trampari od strane EC. Još 5% dodajem na generalnu pojavu onog odvratnog čudovišta koje mu je bilo protivkandidat, a koje je idealan model ljigavštine koja se spletkama, prevarama i najzad pučem uspinje na čelo države. Porošenkova liga otprilike, a nadam se da neće preći u Sisijev nivo takmičenja.
Recommended Posts