Giggsy Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Mirko mi je zreo za odstrel, narocito sa ovim potenciranjem porodice. A ne bih se zacudio ni da ljubavni trougao bude resen na slican nacin
Frank Pembleton Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Mirko mi je zreo za odstrel, narocito sa ovim potenciranjem porodice. A ne bih se zacudio ni da ljubavni trougao bude resen na slican nacinMirko mi još i najsimpatičniji među njima..
bags Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Ja sam ubedjen kad bi pustili nas sa forum da vezbamo par nedelja da bi gluma bila bolja. Ono sto smo mi iz zajebancije snimali u gimanziji je jedno deset puta ozbiljnije. Inace prica im se puno razvodnila i ima dosta nekih mini radnji paralelno koje su skoro pa nebitne. Ne verujem da ce uspeti da ukopse sve u bilo sta i najmanje smisleno.
Frank Pembleton Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Kad smo već kod priče, jel ona kreatorka serije napisala još nešto smisleno , da znam da izbegavam......shiit has hit the fan....
Giggsy Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 6 hours ago, Frank Pembleton said: Mirko mi još i najsimpatičniji među njima.. I meni, zato bi mi bilo i zao da ga ubiju, ali nesto mi govori da hoce
Jimmy Kowalski Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 2 minutes ago, Giggsy said: I meni, zato bi mi bilo i zao da ga ubiju, ali nesto mi govori da hoce Ako ga ne ubiju krimosi, zena ce mu presuditi.. Ne verujem da to planiraju, posto sve vreme grade taj njihov ortacki pandurski odnos. Mozda bude ranjen u nekom obracunu, ali kad su preziveli i Zika i ova mala sa naocarima, nece se ni njemu nista desiti..
Papovac Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 cek, vi to stvarno gledate?pa jebiga, na tom kanalu idu i rani radovi drzavnog posla, a vi dangubite oko ovog sranja?
hefaca Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Gledamo da bismo posle mogli da svarimo Nemanjice
Giggsy Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Sad razmisljam da li da skidam uopste. Stomak me boli ako ce Glogovac da se pojavi
Frank Pembleton Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 7 hours ago, Giggsy said: Sad razmisljam da li da skidam uopste. Stomak me boli ako ce Glogovac da se pojavi Pojavice se.... A vec su na sinocnoj epizodi "uokvirili" njegovo ime na spici...
renne Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Meni samo nije jasno kako misle da raspetljaju sve ovo što su zapetljali
Timmy Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Gledam i dalje, ne znam bas zasto, al jbga...
Frank Pembleton Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Gledam i dalje, ne znam bas zasto, al jbga...Isto...Neverovatno razvlačenje...
Recommended Posts