Jump to content

Ubice mog oca

Featured Replies

Mirko mi je zreo za odstrel, narocito sa ovim potenciranjem porodice. A ne bih se zacudio ni da ljubavni trougao bude resen na slican nacin

Mirko mi je zreo za odstrel, narocito sa ovim potenciranjem porodice. A ne bih se zacudio ni da ljubavni trougao bude resen na slican nacin

Mirko mi još i najsimpatičniji među njima..

Ja sam ubedjen kad bi pustili nas sa forum da vezbamo par nedelja da bi gluma bila bolja.

Ono sto smo mi iz zajebancije snimali u gimanziji je jedno deset puta ozbiljnije.

Inace prica im se puno razvodnila i ima dosta nekih mini radnji paralelno koje su skoro pa nebitne. Ne verujem da ce uspeti da ukopse sve u bilo sta i najmanje smisleno.

Kad smo već kod priče, jel ona kreatorka serije napisala još nešto smisleno , da znam da izbegavam...

...shiit has hit the fan....

6 hours ago, Frank Pembleton said:

Mirko mi još i najsimpatičniji među njima..

I meni, zato bi mi bilo i zao da ga  ubiju, ali nesto mi govori da hoce

2 minutes ago, Giggsy said:

I meni, zato bi mi bilo i zao da ga  ubiju, ali nesto mi govori da hoce

Ako ga ne ubiju krimosi, zena ce mu presuditi..

:D

Ne verujem da to planiraju, posto sve vreme grade taj njihov ortacki pandurski odnos. Mozda bude ranjen u nekom obracunu, ali kad su preziveli i Zika i ova mala sa naocarima, nece se ni njemu nista desiti..

cek, vi to stvarno gledate?pa jebiga, na tom kanalu idu i rani radovi drzavnog posla, a vi dangubite oko ovog sranja?

Gledamo da bismo posle mogli da svarimo Nemanjice

snimace se 3. i 4. sezona UMO

Sad razmisljam da li da skidam uopste. Stomak me boli ako ce Glogovac da se pojavi

7 hours ago, Giggsy said:

Sad razmisljam da li da skidam uopste. Stomak me boli ako ce Glogovac da se pojavi

Pojavice se....

A vec su na sinocnoj epizodi "uokvirili" njegovo ime na spici...

Meni samo nije jasno kako misle da raspetljaju sve ovo što su zapetljali

U III sezoni... :D

Gledam i dalje, ne znam bas zasto, al jbga...

Gledam i dalje, ne znam bas zasto, al jbga...

Isto...Neverovatno razvlačenje...