Kanzas siti zez Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Forenzičarka je već pokazala u Montevideu. Pokazala je i vise od toga u nekoj domacoj seriji koja je isla na RTV-u. Vrhunska seks scena za srpske uslove Fali nam Vini ako planiramo ozbiljno da analiziramo ovo.
Bambula Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ako su hteli neku amerikanizaciju naše policije onda je ok,ako su hteli realno stanje da prikažu omanuli su samo tako.
Oswald Cobblepot Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Prvi put čujem za seriju, pogledao sam trejler i meni je ovo smešno. Nekako ne mogu da se naviknem na balkansku verziju američkih kriminalističkih serija sa "tragovima u kukuruzištu", forenzičarima i čudima...
MayDay Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Što ovi neki glumci pričaju ko Hrvati? Drugo, ne zna se ko je mučniji za slušanje, Vuk Kostić ili Nina Janković.
Frank Pembleton Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Sad gledao na miru... Vuk je negledljiv jbga, a ni dramaturg mu nije pomogao... Jbga: " Gospodine Jovane..."
Hamlet Strašni Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Процедура у другој епизоди нема везе са животом. Седео сам и гледао епизоду са тужиоцем који се смејао. Иначе, Наташа Нинковић има једну боју ноктију када јој дође муж Ане Софреновић а другу када после секса лежи са њим у кревету. Иначе, јер на слици оца Јаковљевићевог Радован Стојчић!?
svashtabezneshto Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Čiji je Peca sin? To sam propustila. Gluma je očaj živi. I ton je katastrofa. I ne znam zašto gledam, a znam da ću gledati do kraja.
morgana Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 zaplet je dovoljno klasican i postavljem po novijem americkom/skandinavskom krimi kalupu da je serija sasvim gledljiva, uprkos losoj glumu, idiotskim akcentima, neprirodnim dijalozima i natasi ninlovic.
maheem Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Иначе, Наташа Нинковић има једну боју ноктију када јој дође муж Ане Софреновић а другу када после секса лежи са њим у кревету. to je moderni lak koji reaguje na promenu pH vrednosti u telu i skladno s tim menja svoju boju
namenski Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 A jel ima poligraf da glumi u toj seriji koju pratite?
Frank Pembleton Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Процедура у другој епизоди нема везе са животом. Седео сам и гледао епизоду са тужиоцем који се смејао. Иначе, Наташа Нинковић има једну боју ноктију када јој дође муж Ане Софреновић а другу када после секса лежи са њим у кревету. Иначе, јер на слици оца Јаковљевићевог Радован Стојчић!? Nije ono R.S. To je Svetac. Covek radio u muriji, radio na obezbedjivanju filmskih setova od strane MUP posle cak bio i vodja snimanja na par nekih filmova... Svi u sobi skocili odma kad smo videli...
nisam ja Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Pogledo par kadrova. Kičić rofl. Jel ono Krivokapić sportski komentator glumio kera jednog?
James Marshall Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Meni je vrh što su angažovali Radovana (Milovog enforcera), koji ima soft spot za Kima Bodniu :love: to mi je izmamilo osmijeh Ostatak... joj. Rekoh ja, procedure su Vučina i dalje na očekivanom nivou :D
Lezilebovich Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Nije ono R.S. To je Svetac. Covek radio u muriji, radio na obezbedjivanju filmskih setova od strane MUP posle cak bio i vodja snimanja na par nekih filmova... Svi u sobi skocili odma kad smo videli... Koji je to car, valjda ga zbog toga tako i zovu. Pojavljuje se u seriji u nekoj ulozi ?
Recommended Posts