James Marshall Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 3+ ribe i 1+ muškarca. Spasoje, che cazzo, che cazzone
Apollo Creed Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 nema,al će ih posedovati Vučina svejedno.
Jimmy Kowalski Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Vuk na kraju nece pojebati samo svoju zenu.. Edited October 24, 2016 by Jimmy Kowalski
Tihajeza Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ovo za proceduru sam u jednom trenutku pomislio... I to ja koji ne znam naš zakon u prste, prosto tako mi izgledalo... Na odjavnoj špici se zahvaljuju tom i tom iz Mup-a na konsultacijama. Ne verujem da su baš toliki pajseri da izmisle korake kojih nema, a da li je Katarina Radivojević sama ili sa troje u kabinetu, nebitno je za priču. Snimljeno nešto novo, nije Pavić, nije Radoš, pa što da ne.
Frank Pembleton Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Na odjavnoj špici se zahvaljuju tom i tom iz Mup-a na konsultacijama. Ne verujem da su baš toliki pajseri da izmisle korake kojih nema, a da li je Katarina Radivojević sama ili sa troje u kabinetu, nebitno je za priču. Snimljeno nešto novo, nije Pavić, nije Radoš, pa što da ne. Napiši punu rečenicu kojom se Gaga Antonijević zahvaljuje...
ultra plasticni Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Pa ima tih momenata gdje se vidi da su scenaristi gledali američke serije umjesto da su čitali naše zakone, procedure su skroz američke. Šta ću im ja kad hoće da naprave srpski Forbrydelsen. Katarina je isti krš od glumice kao i Vučina, onaj njihov razgovor je low point epizode. Doduše znali smo da će da ispadne tako kad smo vidjeli kasting :D (ima zabilježeno na forumu) i nasa krivicnopravna procedura je americka, posle izmena zakonika o krivicnom postupku iz 2013.
zmanic Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 i nasa krivicnopravna procedura je americka, posle izmena zakonika o krivicnom postupku iz 2013. Tačnije primeljen je irsko - bavarski model.
Prokleto Djubre Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Snimljeno nešto novo, nije Pavić, nije Radoš, pa što da ne. Ja to gledam ovako - zato sto nam se moze da ne. Isti razlog recimo sto skolske predstave gledaju roditelji te dece a i oni na silu. Postoje ljudi na ovom svetu koji to ne da rade bolje, nego rade na nivou na kome je ovo lakse uporedivo sa hitom "Jezurka Jezic" OS "Ivan Goran Kovacic". S tim sto klinci svakako medju sobom mogu probrati nekoga ko je bolji glumac od Vuka Kostica, ne postoji skola sa takvim skupom debila da bi im to bilo izvan domasaja. Dobri Gospod je izmislio internet i serovanje sadrzaja samo zbog toga da bi lokalni kreteni bili ogoljeni u svom kretenizmu. Gledajuci ovo ohrabrujete domacu produkciju, a to je zlocin protiv umetnosti, zivota i progresa
Frank Pembleton Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ja ću uvek ohrabrivati "domaću produkciju" . I kritikovati kad je nešto sranje... ....shit has hit the fan...
Kanzas siti zez Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Cekamo prve sise... Tipujem na Ninu Jankovic u trecoj epizodi.
Prokleto Djubre Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 A kontam jebiga, teoretski bi i ja vise voleo da ljudi imaju posla nego ne, ali kad god pogledam proizvod toga ne bude mi dobro.
Recommended Posts