November 17, 20168 yr Odledao u cugu sve cetiri do sada. Sem malog Janketica, Tike Stanica, Stimca, Djorevske sve ostalo od glume pretanko. Bjelac premalo u kadru za ocenu, Labovic je Labovic. Kaja R standardno histericna (doduse ovde je uloga prigusila), forenzicarka za nijansu bolja, Kicic klasican lakrdijas, roditeljsko dete nasilno sprovedeno u glumu, prosto je uzasan. Najvece razocaranje za sada Glogovac i Micanovic (drugi posebno). Jelisaveta Orasanin je prosto neinteresantna, zena bez ikakve harizme. I nju je verovatno neka ruka sprovela do glume. Histericna Kaja je ultrariba za istu. Vuk K, kao sto je receno, najbolji kad je janpi ili nesto tako. Nume da bude prirodan. Edited November 17, 20168 yr by Toni Sumaher
November 17, 20168 yr jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji.
November 17, 20168 yr A ko su kicicu roditelji? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Reditelj Branko Kicic mu je cale.. jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji. Imas na dailymotionu.. Edited November 17, 20168 yr by Jimmy Kowalski
November 17, 20168 yr jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji. https://www.youtube.com/channel/UCrUKeyq9ahWDzRITUSF6crA
November 20, 20168 yr Emitovanje pete epizode je odloženu za sledeću nedelju. Navodno zbog teniskog meča. Realno zbog Vučićevog gostovanja kod Marića, koje počinje posle teniskog meča. Idioti.