Frank Pembleton Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Koliko smo mi željni domaćeg dobrog programa.Pa da... Link to comment
Malvo Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 [hefaca] Ali imamo ga, imamo ga! [/hefaca] Link to comment
Apollo Creed Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Jel taj otac uopšte ubijen? Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Možda je otac na Kubi gde sa Tupakom sprema Crnu Armiju za dan osvete. Link to comment
Apollo Creed Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 otac je ubica,verovatno... Link to comment
Zico Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Ubica je konobarica sa malim sisama Link to comment
Toni Sumaher Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 (edited) Odledao u cugu sve cetiri do sada. Sem malog Janketica, Tike Stanica, Stimca, Djorevske sve ostalo od glume pretanko. Bjelac premalo u kadru za ocenu, Labovic je Labovic. Kaja R standardno histericna (doduse ovde je uloga prigusila), forenzicarka za nijansu bolja, Kicic klasican lakrdijas, roditeljsko dete nasilno sprovedeno u glumu, prosto je uzasan. Najvece razocaranje za sada Glogovac i Micanovic (drugi posebno). Jelisaveta Orasanin je prosto neinteresantna, zena bez ikakve harizme. I nju je verovatno neka ruka sprovela do glume. Histericna Kaja je ultrariba za istu. Vuk K, kao sto je receno, najbolji kad je janpi ili nesto tako. Nume da bude prirodan. Edited November 17, 2016 by Toni Sumaher Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 A ko su kicicu roditelji? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
nisam ja Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 (edited) A ko su kicicu roditelji? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Reditelj Branko Kicic mu je cale.. jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji. Imas na dailymotionu.. Edited November 17, 2016 by Jimmy Kowalski Link to comment
Čutura Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 jel toga ima na yt? trebao bih pogledati od pocetka pošto sam upadao tako na momente. evo sad saznajem i za izvesnu jelisavetu. što gugl izbacuje slike na kojima je i kostic? plus jedan za kicica. a bas mi je bio simpatican u onoj rts muzickoj emisiji. https://www.youtube.com/channel/UCrUKeyq9ahWDzRITUSF6crA Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Priča o Novinama prebačena na svoj novi topik Link to comment
svashtabezneshto Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Emitovanje pete epizode je odloženu za sledeću nedelju. Navodno zbog teniskog meča. Realno zbog Vučićevog gostovanja kod Marića, koje počinje posle teniskog meča. Idioti. Link to comment
pbg12345 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 vucic zna ko je ubica Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Novace pederu! Link to comment
Recommended Posts