Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

ma, ne gledam ništa sa kobilom KR u njemu, a vi ste super :lolol:

e ima je dovoljno malo i jos bitnije veci deo serije je jako tuzna 

a ako je vuk iole pametan ostace tuzna i do kraja serije! :fantom:

mada, toni rece da je vuk odrastao u njegovom okruzenju, tako da je rizicno igrati na tu kartu :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

ljigavac

definitivno

odradjuje kuma ujedno najboljeg prijatelja i suvlasnika firme

i odradjuje bivsu kumu

definitivno ima nekakvu ulogu

sa druge strane ne vidim sta ga vezuje sa mafijom (love ocigledno nema) i teniserom (za kog je jasno da je direktni izvrsilac ubistva, pitanje u cije ime)

Ne znam. Mene taj Vuk Kostić imponuje još od "Apsolutnih sto", iako je i tada bilo jasno da on neće biti nikakav bard srpskog glumista. Ima strogo ogranicen raspon uloga. To što dobije sasvim dobro odrađuje. Pa nije on Nebojša Glogovac ili Sergej Trifunovic.

Plus, ima dosta simpatično pojavljivanje u novogodisnjim "Rodama", kao 'crnac-gorac', kriminalac.

Ova kalimero pandurcina mu za sada ide sasvim lepo. Nije loše serija. Gledljivo.

Generalno, najvece zamerke idu u pravcu odabira mladih, atraktivnih glumuca. Nijedna do nijedne dobre. A moglo se tu svašta odabrati, 'baciti u krevet'. Sve neke anemicne, blede, jalove.

Mićanović je nekako saznao za testament i organizovao ubistvo, nije on izvršilac. Super mu se namjestilo da u talu sa Natašom preuzme firmu. Brat je kolateralna šteta, ionako se vucara sa nekim baletanom. Sad mi ovo ne djeluje uvjerljivo, ubistva Vukovog oca i Glogovčeve kćeri su organizovali isti ljudi.

Stanić (Cancer man) teško da je čist, nije li on poslao forenzičarku na dodatni pregled terena kad je našla onaj podmetnuti list kukuruza. Sad mi je on na prvom mjestu sumnjivaca. Ne vjerujem da je Vuku rekao istinu u onoj kosovskoj priči. Vjerovatno mu je i biološki otac.

U teniserovom ormaru, osim francuskog pasoša i novčanika, ima i nešto mnogo loše iz prošlosti, npr. dokazi o dopingovanju ili namiještanju mečeva. Ispašće to u narednim epizodama, i dalje ne vjerujem da je on ubica.

Ja sam bila propustila drugu epizodu, pa sam sada pogledala pre cetvrte zato sto su mi nedostajali neki elementi. Uglavnom, mislim da Stanic nece ispasti los lik, jer se videlo gadjenje kada se nalazio sa Karanovickom i Labovicem. Moguce da mu je Vuk Kostic sin i da se tu nameracio nesto njega da zastiti. A opet, mozda je on krtica. 

Najvise recituju Jelena, Dejan teniser, Peca nesretnik. A Katarina je vecito neprijatna za gledanje. Stalno imam osecaj da joj se skuplja ogromna kolicina pljuvacke u ustima.

Što kazalo par ljudi, za sada uzlazna putanja što se zapleta tiče. Znaju da voze. Za sada. Ipak očekujem sunovrat kad dođe do raspetljavanja.

Ono što je stvarno neoprostivo su delovi teksta (nebitni filer) i naravno izvedba istog.

Od samog početka, Vuk Kostić razjeban i krvav ulazi u kafanu, kelner ga gleda, pa on bre ne ume "Dobar dan" da izgovori neusiljeno. I to deluje veštački. Prisetih se kad sam gledao neki film sa Trejsi Lords (mejnstrim film mislim, neka trešina, gledao iz respekta prema muzi mladosti), pa ona bre jednu cigaretu nije umela da zapali a da to deluje uverljivo.

Mićanović i ex-Glogovac žena

-"Šta to radiš?" (gleda je kako šmrče liniju)

-"Moram. MORAAMMMMM!"

Gđa Glogovac pod glomaznim bremenom strasti: "Jače! Jače! Jaaaačeeee!"

Mali Janketić je prosto odličan. Skoro mi postaje bez veze koliko je lako ovo moglo biti mnogo, mnogo bolje.

Pošto je očigledno da teniser, kako god da se zvao, nije ubica jer ga suviše rano roštiljaju, pitam se kako će da ga izvuku sad kad su mu našli pasoš sa graničnim pečatima. Garant je tucao Lidiju sa strane, pa ga ona zvala to veče da se vrati u Beograd (?) na malo valjanja, a u isto vreme da ga navuče, znajući da će Milica biti ubijena isto veče, i glupan naseo, i da će policija naći pasoš sa pečatima. Malo prenategnuto, ali moglo bi da bude.

Dobra ti je ideja samo Djovak je nekog okrenuo kad se vratio sa ispitivanja sto znaci da jos neko zna za njegov dolazak u Srbiju. Lidiju nije mogao jer je ona pokojna, mozda ga je neko drugi navukao. Glogovceva zena?

Iznenadjenje mi je sto se Uliks nije pojavio u prosloj epizodi, siguran sam bio da ce da mu poraste uloga. Nije jos uvek kasno.

Jelena mi sve vise smrdi. Suvise mi ovo glatko izgleda izmedju njih.