Kanzas siti zez Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Upravo pocela nova serija na rts-u. Krimi serija :) Vuk Kostic glavni glumac. Aj da vidimo dal vredi Link to comment
ultra plasticni Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ovaj Vuk Kostic je negledljiv Link to comment
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ja se stvarno trudim, ali ne ide... ....shit has hit the fan... Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 23, 2016 Author Share Posted October 23, 2016 Meni je ovo gledljivo za sada. Jedino me malo jebe Vuk Kostic. Ok mi je kao glumac inace, ali ovde mi nesto ne stima. Ili mu je takva uloga pa vrhunski glumi. Ok, to je manje verovatno. Link to comment
jorma shparga Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Koliko Vuk Kostic ne ume da glumi pa to je strasno! Wire bi zajebo u epizodnoj ulozi da se pojavio ;( Link to comment
James Marshall Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ubija ovo Vuk u korijenu, pokušavam da se probijem do priče ali ne mogu, odvraća mi pažnju njegova gluma Link to comment
gospa buba Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Gledanos pokazuje da ne treba! Meni realizacija prilicno izrabljene i bajate ideje fantasticna... De nadjoose kevu glumicu... Faca... Glumci standardno dobri... Brzo, efektno... de nadjoshe jasnu djuricic, jel to pitanje? Link to comment
James Marshall Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Nemoj zajebavati rene, želim da ne hejtujem, ali čovjek umjesto da je kod logopeda ili makar na časovima dikcije njemu daju glavnu ulogu u primetime seriji. Mrsi nešto u bradu, pola ga ne razumijem. Link to comment
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Jbte Vuk Kostić je jebo celu žensku postavu... ....shit has hit the fan... Link to comment
Milosh76 Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Vuk Kostic je uzasan, naravno, ostalo moze da se gleda. Tika je,naravno, postavio dokaze :D Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 23, 2016 Author Share Posted October 23, 2016 Patite, hejteri! Vuk Kostic je Rust Cohle! Mislim da nijednu domacu seriju u proteklih desetak godina nisam ispratio ali ovu cu nastaviti da gledam, prica mi deluje zanimljivo i zanima me kako ce je razviti. Ako se uskoro pojave i neke sise ovo ce biti vrlo pristojna serija Link to comment
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ovaj sajdkik inspektor će biti najbolja uloga, a ova prangija crna, će garant biti jebana pred kamerama do kraja serije! ....shit has hit the fan... Link to comment
Tihajeza Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ne znam šta vam smeta kod Vuka Kostića, a nemate problem sa recimo Katarinom Radivojević. Ja gledam jednu seriju godišnje, uključujući i one sa neta, pa ne upoređujem ni sa kakvim wireovima i true detectivima. Meni je ovo sve sveže, uzbudljivo i nikad viđeno :D Link to comment
Recommended Posts