Jump to content
IGNORED

Swans

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bad music for bad people

40

• Apollo Creed

10

• ole

8

• Hella

7

Posted

da, nekidan sam bas video da upravo imaju novu oprostajnu turneju. kakvi kenjci.

Posted

da, nekidan sam bas video da upravo imaju novu oprostajnu turneju. kakvi kenjci.

U medjuvremeu su se pojavili novi fanovi koji se nisu oprostili sa njima na predhodnoj turneji.

Ko jos veruje u oprostajne turneje?

Posted

a jebiga, svakako bih isao da gledam cert i da nije bilo tog malog slogana. nem pojma cemu, stvara neki fejk sentiment u secanju.

al nema veze, nek sviraju jos sto god sto se mene tice 

Posted

Koliko sam ja ukapirao, imaju još tri svirke u svom gradu u oktobru i to bi bilo to. Ako nešto nisam propustio u međuvremenu...

Posted

dosta si propustio. opet kazem, ne smeta mi, samo ne volim takvu vrstu reklame.

Posted

slabo si ti to razumeo. turneja traje od prošle jeseni i to je jedna, a ne dve ili više turneja

Posted (edited)

jok, ti si slabo razumeo o cemu pricam, nekako mi je nepotrebno jednu turneju  zvati jednim imenom, samo zato sto je oprostajna, kad traje dve godine, sa po nekoliko meseci odmora u medju vremenima. sto se mene (konzumenta) tice, nek sviraju sto vise, al jebo patetiku.

Edited by ToniAdams
Posted

jok, ti si slabo razumeo o cemu pricam, nekako mi je nepotrebno jednu turneju  zvati jednim imenom, samo zato sto je oprostajna, kad traje dve godine, sa po nekoliko meseci odmora u medju vremenima. sto se mene (konzumenta) tice, nek sviraju sto vise, al jebo patetiku.

pardoniram ;) grandiozan bend i takva turneja.

• 3 years later...
Posted

Za sve ljubitelje labudova-, na trafikama se, konačno, pojavio fantastičan dokumentarac. Skoro tri sata čistog uživanja.

• 1 year later...
Posted

Volim njihove pesme koje hard core fanovi obično ne mirišu mnogo