Jump to content

Featured Replies

da, nekidan sam bas video da upravo imaju novu oprostajnu turneju. kakvi kenjci.

a moze i ovako

da, nekidan sam bas video da upravo imaju novu oprostajnu turneju. kakvi kenjci.

U medjuvremeu su se pojavili novi fanovi koji se nisu oprostili sa njima na predhodnoj turneji.

Ko jos veruje u oprostajne turneje?

a jebiga, svakako bih isao da gledam cert i da nije bilo tog malog slogana. nem pojma cemu, stvara neki fejk sentiment u secanju.

al nema veze, nek sviraju jos sto god sto se mene tice 

Koliko sam ja ukapirao, imaju još tri svirke u svom gradu u oktobru i to bi bilo to. Ako nešto nisam propustio u međuvremenu...

dosta si propustio. opet kazem, ne smeta mi, samo ne volim takvu vrstu reklame.

• Author

slabo si ti to razumeo. turneja traje od prošle jeseni i to je jedna, a ne dve ili više turneja

jok, ti si slabo razumeo o cemu pricam, nekako mi je nepotrebno jednu turneju  zvati jednim imenom, samo zato sto je oprostajna, kad traje dve godine, sa po nekoliko meseci odmora u medju vremenima. sto se mene (konzumenta) tice, nek sviraju sto vise, al jebo patetiku.

Edited by ToniAdams

• Author

jok, ti si slabo razumeo o cemu pricam, nekako mi je nepotrebno jednu turneju  zvati jednim imenom, samo zato sto je oprostajna, kad traje dve godine, sa po nekoliko meseci odmora u medju vremenima. sto se mene (konzumenta) tice, nek sviraju sto vise, al jebo patetiku.

pardoniram ;) grandiozan bend i takva turneja.

ne sporim brt.

• 3 years later...

Za sve ljubitelje labudova-, na trafikama se, konačno, pojavio fantastičan dokumentarac. Skoro tri sata čistog uživanja.

• 1 year later...

Volim njihove pesme koje hard core fanovi obično ne mirišu mnogo