Tale Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Nemam tnjiter, ali kolega mi reče da je izašao twit u kojem se onaj dokument* sa prethodnih strana označava kao falsifikat. Jel može neko od vas uticajnih tnjiteraša da to pogleda? *onaj dopis Predragu Popoviću od strane Republičkog javdnog tužilaštva Charlie je i ranije raskrinkavao neke falsifikate: 1
Jumanji Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Je l je to od njega pocelo?Kazu u februaru na KTV?
Далибор Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 (edited) 41 minutes ago, Tale said: Charlie je i ranije raskrinkavao neke falsifikate: Ovaj analizirani fajl mi deluje kao da je uzet sa PPP iz mog posta. Ne umanjujući šansu da je sve ovo u ovom tvitu tačno, treba pomenuti da sam ja tu sliku dobio tako što sam uradio printsktin sa youtube klipa pa isekao u Paintu i prekopirao u PPP. pitanje koji je ta verzija merodavna za obradu. Ne verujem da je ovo direktni scan dokumenta, jer sam ja isekao dosta belog sa strane i poklapa se skoro sve (ivice i polozaj teksta) sa igledom ovog iz tvita. Edited March 17, 2021 by Далибор 1
pt 2.0 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 5 minutes ago, Далибор said: treba pomenuti da sam ja tu sliku dobio tako što sam uradio printsktin sa youtube klipa pa isekao u Paintu i prekopirao u PPP. pitanje koji je ta verzija merodavna za obradu. Beška 2 u povoju. Ako nisqm prsla s mozgom, ja sam pre tebe objavila neki tvit sa tim dokumentom ovde na temi. Kapiram da je Wafls dokument prvo video na tviteru ko i ja. 2
pt 2.0 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 On 15.3.2021. at 19:32, pt 2.0 said: objavljeno. i am puzzled. možda je neko drugi sa istim imenom Nisam prsla s mozgom. 1
lostfanforever Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 13 hours ago, steins said: Činjenica da danas ceo dan ni Vučić ni bilo ko od podguznih muva nije reč rekao o svemu ovome govori da je ovaj udarac bio prilično neočekivan. Poslednji put se to desilo kad je pukla Jovanjica... cini se da su poceli:
msv Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 (edited) Iscurio Vuletićev iskaz u SBPOK-u (Nova.rs) Novak Nedić pištoljem pretio da se namesti meč Partizana Edited March 17, 2021 by msv
nautilus Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 mislim da se priča o tome da li je čovek živ ili ne završava kod toga da je AKB u avgustu 2018 zbog brisanja iz registra izvadila izvod iz matične knjige umrlih. tabloid je uvek bio sredstvo preko koga su službe slale neke poruke i pustale informacije, pre par godina je to bila informacija da se bojan pajtić na fruškoj gori sastao sa svojim srndaćem iz strane ambasade radi gej orgijanja. poruka upetljana u gomilu tabloidnog smeća je je pratimo te i znamo sa kim se sastaješ. 5
vememah Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 4 hours ago, Jumanji said: Je l je to od njega pocelo? Kazu u februaru na KTV? On 16.3.2021. at 9:42, vememah said: To je ova emisija, okačena je 28.2. 1
pacey defender Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 1 hour ago, msv said: Iscurio Vuletićev iskaz u SBPOK-u (Nova.rs) Novak Nedić pištoljem pretio da se namesti meč Partizana pa ok, ovo je realno Vuletic (sa ili bez advokata) pustio Novoj, nije nista iscurelo. 3
vememah Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 (edited) 13.10.2013. Quote Ličnost Danas: Vladimir Cvijan ... Voli plivanje i šah. https://www.danas.rs/ljudi/plivac/ Quote “U vezi sa smrću lica Vladimir Cvijan, u konkretnom slučaju, dežurni tužilac obavešten je da je dana 5.1.2018 godine, na 1164 km desne obale Dunava, u vodi, na rastojanju od oko 7 m od obale, zatečen, u tom trenutku NN muški leš, srednje životne dobi. Dežurni tužilac po službenoj dužnosti naložio je obdukciju leša, zajedno sa toksikološkom analizom, kako bi se utvrdio identitet preminulog lica i uzrok smrti. Nakon dostavljanje izveštaja policije i obdukciomg zapisnika, sa toksikološkim analizama, utvrđen je dentitet preminulog – Vladimir Cvijan, rođen 1976. godine, koje lice je preminulo usled utopljavanja. Na telu pokojnog nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mehaničke povrede, a iz rezultata toksikološkiih analiza moglo se zaključiti da ne postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo. Kako nije postojala bilo kakva indicija koja bi ukazivala na izvršenje nekog krivičnog dela, predmet je arhiviran 2018. godine”, kažu iz VJT. https://www.istinomer.rs/analize/vise-tuzilastvo-za-istinomer-o-slucaju-cvijan-telo-pronadjeno-u-dunavu-nije-bilo-povreda-predmet-arhiviran-2018/ Quote na 1164 km desne obale Dunava Ne bi slučajno napisali koordinate ili naveli neki bliski objekat da većina ljudi zna ili može da nađe o kojoj lokaciji je reč. Edited March 17, 2021 by vememah
vememah Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 (edited) Dakle, kad se prevede na srpski, nađen je kod Ade Huje. Izvor, ako nekom treba za nešto: http://www.plovput.rs/file/plovidbene-karte/2016_03_RS_danube_paper_chart.zip Edited March 17, 2021 by vememah
Recommended Posts