Milosh76 Posted November 9 Posted November 9 Osuđenici Milorad Ulemek Legija i Branko Berček, koji izdržavaju kazne zatvora za najteža dela, podneli su Višem sudu u Beogradu molbe za uslovni otpust, piše današnja Politika. Bivši komadant Jedince za specijalne operacije (JSO) Ulemek proveo je iza rešetaka 20 godina i šest meseci, a njen pripadnik Berček 21 godinu i sedam meseci. https://insajder.net/prenosimo/milorad-ulemek-legija-podneo-molbu-za-uslovni-otpust Muka mi je od naslova, pa ko ima stomak nek procita celu vest.
namenski Posted November 9 Posted November 9 (edited) 38 minutes ago, slepa živana said: što da ne što da ne Moze biti , ali ako (jos) jedan od zahteva nekih narednih protesta ne bude i zahtev da ta bagra ne izadje iz zatvora do kraja kazne - jebes pos'o... Edit: pa jebote, taj je i knjige pisao dok je robijao, treba jos i penzija da mu se dodeli... Edited November 9 by namenski 1
namenski Posted November 9 Posted November 9 Pa jebote, ako nekome nije jasno da se samo par dana posle otpusta razne televizije ne bi 'ladile od gostovanja, ispovesti i analiza pustenih zbog dobrog vladanja, onda... Ili treba - a ima ko ce - spremati majice sa likovima... 3
*edited by mod Posted November 10 Posted November 10 Ne verujem da će ih sada pustiti, ali ne verujem ni da će ostati do kraja kazne. Svakako ih eto napolju za do 10 godina taman da odmene Šešelja na sajmu knjiga... 1
Zabalujev Posted Thursday at 12:59 Posted Thursday at 12:59 Evo i stručnog komentara https://vreme.com/vreme/bagzi-i-padavine/
Sara Posted Thursday at 13:38 Posted Thursday at 13:38 Kako su meni objasnili Legija ne može da traži otpust, traženo je valjda odobrenje da se premesti iz najstrože čuvanog u deo zatvora gde su i ostali zatvorenici
pt 2.0 Posted Thursday at 14:04 Posted Thursday at 14:04 1 hour ago, eumeswil said: Dobar niz. kakav ogled o psihoportretima tih njuški... btw, ovaj spasojević ko moj ex-direktor ima metode za članove klana... minus ubijanje. bagzi, najviše inteligencije i instinkta za preživljavanje, a nije u stanju da ubija... to mi je dragoceno saznanje i potvrđuje neke moje spekulacije....
Fakundo Sava Posted Thursday at 19:13 Posted Thursday at 19:13 5 hours ago, pt 2.0 said: bagzi, najviše inteligencije i instinkta za preživljavanje, a nije u stanju da ubija... to mi je dragoceno saznanje i potvrđuje neke moje spekulacije.... Materijal za jednu jaku seriju,antiheroj,redemption ark ,baby face ,žena deca 1
Recommended Posts