Reaktor Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 organizovani kriminal u srbiji = hard'n'heavy dame od stila šoping i udešavanje ja ovo moram posedovati napućena srbija skijaški prusluk bend lepše je sa sepulturom zebre i bizoni advokatura... 1
Reaktor Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 da, da... kulinarstvo sam nepravedno zapostavio 👨🍳 1
keitel Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=08&nav_category=16&nav_id=2136644. Još jedan bočni udar na Zvonka Veselinovića propo. Ostaje da se vidi ko je bio dovoljno moćan da pokuša ovako nešto.
James Marshall Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Je li ovo Malešić sam sebi napisao pangerik™ iz pritvora ili mu je žena glodur rahmetli devedesetdvojke, pošto ovoliku zaljubljenost ja ne znam da li možemo očekivati od nekog ko to radi samo za pare. 2
Frank Pembleton Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Je li ovo Malešić sam sebi napisao pangerik[emoji769] iz pritvora ili mu je žena glodur rahmetli devedesetdvojke, pošto ovoliku zaljubljenost ja ne znam da li možemo očekivati od nekog ko to radi samo za pare.Preneto sa portala 24sedam...... Shiit has hit the fan
keitel Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Bukvalno su mu naručili oslobađajuću presudu u medijima par dana posle hapšenja, ovo je i za naše standarde presedan. I stavili metu na čelo liku koji je odgovaran za hapšenje.
James Marshall Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Stvarno djeluje kao da je zajeb zvani "neko u muriji je radio svoj posao" kao sa Jovanjicom
vladavsnarod Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 On 8.4.2022. at 14:20, mraki said: Kad su već fotke izazvale ovoliku pažnju, evo i snimka tog laganog ženskog hoda… Deluje baš nekako umiljato, mica mawa. 7
Milosh76 Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 (edited) Kako navode "Novosti", Šarić je osumnjičen za organizovanje kriminalne grupe koja je činila najteža krivična dela. Kako Novosti navode, Šarić je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i Skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru. Sa Skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju nekih ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore. Nakon saslušanja u SBPOK-u, Šarić bi trebalo da bude prebačen u Specijalni sud. Kako navodi Tanjug, reč je o potpuno novim krivičnim delima, a ne o onima za koja je optuživan. Kako se navodi, hapšenje Uroša Mišića povezano je sa hapšenjem Darka Šarića. U toku su velike policijske akcije na teritoriji Beograda. Edited April 14, 2022 by Milosh76 2
Filozof manijak Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 18 minutes ago, Milosh76 said: Kako se navodi, hapšenje Uroša Mišića povezano je sa hapšenjem Darka Šarića. U toku su velike policijske akcije na teritoriji Beograda. Opet je uhapšen? Po koji put do sad? Hoće li i dalje da se fura kampanja Pravda za Uroša? (retoričko pitanje) 3
Ratamahatta Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Sta se uzjebala ova policija u zadnje vreme, samo rade nesto boktejebo. 2 2
Filozof manijak Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Čekali da prođu izbori, pa da se sprovode nepopularne mere
Recommended Posts