Krampa Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 1 hour ago, gospa buba said: ne znam shta je vama, nokti su bezveze, ruke sasvim ok sent from novi mnogo jak bubamoto. pa kad ti palac i mali prst izgledaju isto onda nije sasvim ok
gospa buba Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) 1 hour ago, Poludziber said: Djuka da obuce i najklasicniju Armani kombinaciju opet bi izgledao kao istovarivac uglja ispred lozionice. pa kad je ljakse. svi su, da plate ko ljudi da im se sashije po meri, izgledali bi za red velichine, sigurno. ovako daj skupo i da ima barjak iznad, da pishe Edited April 7, 2022 by gospa buba 1
Ratamahatta Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 6 hours ago, mraki said: Esam trebao ovo na dame od steel-a? Izvinite me na sekund, konpermiso, da se konsultujem s vozačem kuda je brže, preko Pančevačkog ili Pupinovog. 1
askeladden Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: pa kad je ljakse. svi su, da plate ko ljudi da im se sashije po meri, izgledali bi za red velichine, sigurno. ovako daj skupo i da ima barjak iznad, da pishe Placa valda Glavni Shef Pa opet izgleda kao da mu je ostalo od starijeg brata,sako od ujaka Redzepa i tako.Ne moze,Toma i Seselj su postavili standard sa Prvi Maj i Yumco odelima,sako komotan da se ne vidi TTejac i kratak rukav kosulja i kravata ko svlak od anakonde. 1
Popular Post Блок_64 Posted April 7, 2022 Popular Post Posted April 7, 2022 (edited) 7 hours ago, mraki said: Esam trebao ovo na dame od steel-a? Meni na ovoj slici izgledaju vise kao da je bizon uhapsen a Dijana advokat. Edited April 7, 2022 by Блок_64 8 4
James Marshall Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 đuka se oblači u skladu sa svojim advokatskim znanjem 2 4
Time Crisis Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 On je tu verovatno samo da nahrani krmad i ne dira dugmad
Popular Post Heaviside Posted April 7, 2022 Popular Post Posted April 7, 2022 Đuka izgleda kriminalno, dakle u skladu sa svojom ličnošću, a Dijana mi je sasvim OK. Izgledala bi super samo da se ne pući non-stop ili je neka plastika u pitanju, šta god da je taj momenat usana mi smeta na njoj. Odelo kul, bela majica i bele klasične teniske patike stan smith fazon ali lepše/bolje, super linija, frizura dobra...nokti jesu blago seljački ali nije sad ni neko preterivanje. Žena izgeda odlično, bolje od velike većine scene, a realno bi dominirala i ovde na na perspicu iako vidim imate primedbe Kod nje problem nastaje kad progovori, a i to ne zbog sadržaja nego se čisto estetski / audiovizuelno desi nešto grozno 9 3
ultra plasticni Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) Dijanine patike su aleksandar mekkvin cini mi se, medjutim, namerno je obukla ove kratke chino pantalone da joj se vidi nanogvica kao da joj je muz paterfamilijas ndragete sto je naravno bezveze, inace sve skladno nemam zamerke. Djuka poneo masku on jos zivi u 2021 Edited April 7, 2022 by ultra plasticni 2
James Marshall Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Najjače je da je kao prevlačila ove uske pantalone preko nanogice, djeluje da ju je baš ponijela kao modni detalj, da je inače ni ne nosi. 5
Time Crisis Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 28 minutes ago, James Marshall said: Najjače je da je kao prevlačila ove uske pantalone preko nanogice, djeluje da ju je baš ponijela kao modni detalj, da je inače ni ne nosi. U principu ni ne mora, kao da ne znaju gde se ona nalazi
napadaj Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Kad je Ceca furala nanogicu, neki bogotac biznisa uvezao iz kine tonu replika i prodavao klinkama. Da li će Diksi imati isti uticaj? Spoiler Next up: ceo JNA fura nanogice 2
Recommended Posts