January 13, 20223 yr koliko je tu grama moje? mislim per capita Edited January 13, 20223 yr by morgana
January 13, 20223 yr 6 minutes ago, mareeee said: Da li je ovo pravo ili fotošopirano? mislim da je pravo, pošto sam ga skinula sa tvita novinarke krika.
January 13, 20223 yr 31 minutes ago, slepa živana said: mislim da je pravo, pošto sam ga skinula sa tvita novinarke krika. Pa onda je valjda pravo. Morao sam da pitam jer mi deluje potpuno nadrealno i neverovotno. Ne znam kako je kokain došao u banane kad se na slikama vidi da je u paketićima, nisu banane bile umočene u prašak..
January 13, 20223 yr ovo je iz proslog maja, neki drugi tovar. btw, prije godinu je u cg zaplijenjena tona i po kokaina u jednoj isporuci.
January 13, 20223 yr Budo Banana & ćerka? Sećam se tog slučaja, mislim da nema više od par meseci… Negde jesenas posle toga su naglo poskupele banane, ali sad se sve vraća u normalu. edit: Edited January 13, 20223 yr by mraki
January 13, 20223 yr 44 minutes ago, mareeee said: Ne znam kako je kokain došao u banane kad se na slikama vidi da je u paketićima, nisu banane bile umočene u prašak.. pa ono iz prijave se nije stvarno desilo. Samo duhovit nacin prijave.
January 13, 20223 yr Ove iz maxija niša ne valjaju, ja stavim po jednu u ovsene pahuljice za doručak, i ni ne osetim. Moram obavezno i kafu pored da me malo razdrma. Edited January 13, 20223 yr by mraki
January 13, 20223 yr 8 minutes ago, radnik said: pa ono iz prijave se nije stvarno desilo. Samo duhovit nacin prijave. Novinarka krika je to objavila, nisu baš oni neki zajebanti..
January 13, 20223 yr 2 minutes ago, mareeee said: Novinarka krika je to objavila, nisu baš oni neki zajebanti.. pa prijava je autentična, samo se čovek malo zajebavao kad je prijavljivao.
January 13, 20223 yr 8 minutes ago, mraki said: Ove iz maxija niša ne valjaju, ja stavim po jednu u ovsene pahuljice za doručak, i ni ne osetim. Moram obavezno i kafu pored da me malo razdrma. Druze, Maxi se bojkotira do daljeg..slaba si mi ti reakcija.